Comença la temporada al càmping

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Els mesos d’hivern, als càmpings, són sinònim de dur treball. Durant aquesta temporada portem a terme importants obres de restauració i rehabilitació. Des de la posada a punt dels bungalows, al redisseny de les zones verdes, la rehabilitació dels serveis de subministrament, la millora dels banys o els últims retocs de pintura.

Es tracta d’un treball dur però que ens encanta. És com si es tractés d’una posada a punt per tornar a mostrar, una altra vegada, la millor de les nostres imatges. I és que als càmpings ens encanta viure l’activitat.

Per això, aquesta nova temporada que arrenca, durant les primeres setmanes de març, els càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre acabem els últims retocs de les obres de millora.

A partir d’ara podràs gaudir dels millors escenaris de la teva vida. Perquè als càmpings t’esperem per fer realitat mil i una experiències. Des dels més petits, fins als sèniors. Fes un volt per la graella d’obertures que hem preparat en aquest enllaç i reserva! T’hi esperem.

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *