5 Restaurants de Camping a Tarragona amb vistes al mar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Descobreix els restaurants de càmping amb vistes al mar

La gastronomia mediterrània és la reina dels nostres fogons. A la província de Tarragona podràs provar delicioses elaboracions amb productes de molt alta qualitat i KM0 que van des d’arrossos, fideuá, mariscades, fritures de peix, romesco, peixos en salsa… sense oblidar-nos de la riquesa de les 7 D.O. de vi que existeixen a la província de Tarragona. Tot un plaer per a qualsevol paladar!

Ja us hem explicat que, anar de càmping no és el que era. Anar de càmping ara és sinònim de qualitat i confort. Els càmpings han estat treballant molt per a evolucionar al que actualment són, grans resorts vacacionals equipats amb totes les comoditats i serveis, amb grans restaurants perquè puguis gaudir d’una experiència única. Tant és, que els càmpings de la província de Tarragona s’han convertit en un referent europeu, tenint 6 dels millors Càmpings d’Europa a la província de Tarragona. I recentment, aquest 2023 el Camping & Resort Sangulí Salou ha estat escollit com a “Càmping de l’Any” pel prestigiós club automobilístic de referència  ANWB.

Així doncs, anar de restaurant a un dels càmpings de Tarragona, sigui quin sigui el càmping, és sinònim de qualitat, ja que trobaràs riquesa gastronòmica pels productes KM0, confort per les instal·lacions, comoditat i bon servei. Als restaurants dels càmpings de Tarragona podràs gaudir d’una experiència única amb la teva parella, en família o en grup. Fins fins i tot podràs organitzar celebracions, perquè si hi ha alguna cosa que ens agrada són els esdeveniments!

A la província de Tarragona hi ha un total de 54 càmpings, tots amb excel·lents restaurants, però avui et presentem 5 restaurants de Càmping, on a part de poder gaudir de les delicioses elaboracions podràs gaudir d’una vetllada davant del mar, i fins i tot, menjar a la mateixa sorra de la platja!

Comencem!

Restaurant Gavina – Camping Gavina – Creixell

Al restaurant del Camping Gavina, situat a la platja de Creixell a la Costa Daurada, podràs gaudir d’una experiència única, ja que en la seva zona exterior hi ha l’opció de poder viure una experiencia gastronòmica amb contacte directe amb la mateixa sorra de la platja.

El restaurant està decorat amb un fresc estil mediterrani, i el seu exterior està envoltat naturalesa amb palmeres i plantes autòctones que li donen molt encant i el fan molt acolllidor. A la seva carta, treballada amb molta cura, trobaràs elaboracions amb productes de proximitat amb tapes, peixos, mariscos, carns i l’elaboració estrella que són els arrossos. Per als més petits, podràs trobar el menú infantil.

Les nits dels mesos d’estiu, el restaurant del Càmping Gavina t’ofereix una vetllada amb música en viu i cocktails. Una combinació perfecta per a gaudir durant les teves vacances

Restaurant Brisa – Camping Tamarit Beach Resort – Tamarit (Tarragona)

El Camping Tamarit Beach Resort, un dels 6 Best Campings d’Europa, trobareu el Restaurante Brisa, situat a la mateixa platja de Tamarit, a Tarragona – Costa Daurada, i als peus del Castell de Tamarit.

Una experiència gastronòmica Mediterrània unida a l’avantguarda de les noves tècniques culinàries que et permetrà gaudir de tapes, carns, peixos, arrossos i verdures de proximitat. També disposa de menú infantil per als més petits de casa.

El restaurant Brisa del Camping Tamarit Beach Resort, està decorat amb molta traça, i és un lloc molt acollidor. Podràs distingir dos espais, la zona interior, molt càlida i acollidora, i la zona exterior amb vista a la mar i al Castell de Tamarit. Durant els mesos d’estiu, també podràs gaudir d’un sopar a la terrassa del restaurant amb el vaivé de les ones com a acompanyant de la teva vetllada.

Xiringuito – Restaurant del Mar – Camping Joan – Cambrils

Situat a Cambrils, Costa Daurada, el Camping Joan ens proposa una experiència unida a la gastronomia mediterrània al seu Xiringuito Restaurant del Mar. Podràs gaudir en família o amics d’una experiència gastronòmica amb vistes a la platja de Cambrils i al passeig marítim.

El restaurant, decorat amb un toc modern i mediterrani, podràs gaudir de dues zones. Una zona interior, molt acollidora i una terrassa exterior on en alguns dies d’estiu hi ha música en viu.

Amb una experiència de més de 40 anys entre els fogons, el Xiringuito Restaurant del Mar del Camping Joan a Cambrils té una carta variada de productes lligats a la mar i a la terra, tots de proximitat. El Xiringuito Restaurant de la Mar participa durant tot l’any en diferents jornades gastronòmiques que organitza el patronat de turisme de Cambrils com a Jornades del Calamar, Jornades del Romesco, Jonardes de la Carxofa…

Restaurant Maykao Sol Lounge Bar – Camping La Torre del Sol – Mont-roig del Camp

El restaurant Maykao Sol Lounge Bar del Camping La Torre del Sol està situat en Montroig del Camp, Costa Daurada. És un restaurant situat en la mateixa platja de Montroig del Camp on podràs gaudir de la deliciosa gastronomia mediterrània i de les nits d’estiu en companyia de la brisa del mar.

És un restaurant que ofereix una experiència en contacte directe amb la sorra de la platja, i amb la música de les ones de la mar de fons. Un ambient molt tranquil i familiar per a gaudir de la teva estada al restaurant.

A la seva carta trobaràs diferents plats amb productes 100% mediterranis i de proximitat entre tapes, arrossos, peixos, mariscos, carns, pastes… També s’ofereix menú infantil.

Restaurant Bama Beach Club – Camping Ampolla Playa – L’Ampolla

El restaurant Bama Beach Club es troba al Camping Ampolla Playa, a l’Ampolla, Terres de l’Ebre. És un restaurant situat al Delta de l’Ebre, una zona amb una rica gastronomia que barreja la gastronomia Mediterrània amb la deltaica, on el marisc és el protagonista.

Recentment inaugurat, el Restaurant Bama Beach Club del Camping Ampolla Playa, és un indret molt agradable i modern, decorat amb molt de confort. Al restaurant es distingeixen 3 zones. Una zona interior, molt àmplia i amb vistes al mar, una terrassa exterior amb vista a la piscina del càmping i a la platja i, una tercera zona que és la terrassa superior on pots tenir unes vistes infinites sobre el Delta de l’Ebre i sobre la mar Mediterrània.

El restaurant Bama Beach Club ofereix diferents opcions gastronòmiques, totes unides a la gastronomia mediterrània i a les elaboracions típiques deltaiques. Podràs provar ostres del Delta de l’Ebre, arrossos, carns, peixos, marisc… Tot de proximitat i cuinat amb les últimes tècniques gastronòmiques.

Si t’agrada el que t’hem explicat, ara només et fa falta provar-ho! Anima’t a provar la gastronomia dels Càmpings de Tarragona. Trobaràs grans restaurants amb moltes opcions en les quals gaudir d’una gastronomia única.

Troba el teu càmping ideal a www.campingstarragona.es

También te puede interesar

Campings de Temporada a Tarragona

Coneix tots els campings de Tarragona que ofereixen temporada i gaudeix d’unes vacances al teu ritme a la Costa Daurada o Terres de l’Ebre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *