8 excuses per allargar el teu estiu a Campings Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ens acomiadem de l’agost, de les tardes de gelats i dels passejos al capvespre al costat del mar, per donar pas al setembre i a la tardor. Tornem a treballar, els nens tornen a l’escola i la rutina s’apodera de nosaltres, però des de Campings Tarragona us volem proposar 8 excuses per a no deixar fugir l’estiu i gaudir d’una escapada perfecta.

Tot i que les vacances d’estiu han acabat per a molts, el setembre és un mes perfecte per fer una escapada a Campings Tarragona. L’ocupació és menor que durant els mesos de juliol i agost i la temperatura és molt bona per gaudir de les platges i de les activitats a l’aire lliure.

Us proposem 8 plans perquè  allargueu el vostre estiu i gaudiu d’una escapada en família a Campings Tarragona.

ACTUACIONS CASTELLERES

Durant el mes de setembre es realitzen diferents actuacions castelleres a la província de Tarragona, sobretot a la capital i a Valls, dos dels nuclis més importants pel que fa a colles castelleres. També, del dia 6 al 8 d’octubre tindrà lloc el bianual concurs de colles castelleres, considerat l’espectacle casteller més gran del món

Santa Tecla Tarragona

PORTAVENTURA

Una sortida en família que agradarà a tots durant els mesos de setembre i octubre és visitar PortAventura, reconegut com un dels millors parcs del món. A més a més, durant el mes d’octubre el parc s’ambienta amb Halloween amb carabasses, mostres, esquelets i moltes sorpreses.

PAP_Mediterrania_Furius Baco

SANTA TECLA

Del 14 al 24 de setembre Tarragona es vesteix de festa major. Els carrers s’engalanen i tots els racons de la ciutat s’omplen de gent i màgia. Podreu gaudir de múltiples activitats per als més petits i per als més grans. No us perdeu una festa tan important!

11bca110-757b-4be7-9258-bd5858f63d76

© Tarragona Turisme

VIA VERDA

Entrar en contacte amb la naturalesa és una de les activitats que prefereixen les famílies. Per això, us proposem una passejada per la Via Verda de la Terra Alta recorrent l’antiga via del tren del Val de Zafán, on podreu gaudir de la Fontcalda, antics túnels i estacions de tren, boscos i cingles. Una aventura en família que no pot faltar aquesta tardor.

Via Verda Terra Alta i el Canaletes

FESTES DE LA SEGA DE L’ARRÒS

Quan es parla del Delta de l’Ebre es parla de tradicions lligades a la cultura del riu. Durant el mes de setembre es realitzen diversos esdeveniments relacionats amb el moment de sega de l’arròs. Un moment perfecte per gaudir en família i descobrir les tradicions d’un territori arrelat a la terra.

aldea06

TERRANIA

Terrania és un esdeveniment únic a Catalunya que té lloc dels dies 28, 29 i 30 de setembre a Montblanc. Un esdeveniment molt interessant on podreu descobrir amb els més petits de casa el món de la ceràmica artística i decorativa. Una visita que no pot faltar a les vostres agendes d’aquest setembre.

Close up view of an adult male using their own hands to make a ceramic vase.

DELTA BIRDING FESTIVAL

El Delta de l’Ebre destaca per ser un ecosistema ple de vida, i un dels elements que més el caracteritzen són les múltiples aus que han trobat en aquest espai el seu hàbitat. És per això que cada any es celebra a MonNatura el Delta Birding Festival, la fira ornitològica més important del Mediterrani. Una visita molt important per entrar en contacte amb la naturalesa i descobrir una mica més sobre aquest món tant interessant.

flamingos in the Ebro Delta Natural Park, Spain. Sunset time

BUSCAR BOLETS AL BOSC

Si per una cosa destaquen els mesos de setembre i octubre és per l’aparició dels bolets al bosc, una de les activitats preferides per fer en família. A la província de Tarragona hi ha diverses zones on fer una sortida en família per trobar aquests tresors naturals com la zona del Parc Natural dels Ports de Tortosa, la Serra de la Mussara o les Muntanyes de Prades. Així que, no perdeu l’oportunitat de gaudir d’aquesta experiència i entrar en contacte amb la naturalesa.

Father and daughter picking mushrooms in the forest.Father and daughter picking mushrooms in the forest.Father and daughter picking mushrooms in the forest.Father and daughter picking mushrooms in the forest.

Si t’ha agradat tot el que t’hem contat, no ho dubtis més. Entra al nostre web i troba el teu càmping per aquesta tardor entre més de 50 opcions.

L’estiu a Campings Tarragona s’allarga!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *