Anar de càmping, una experiència plena

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Estàs pensant a fer una escapada per desconnectar i connectar amb l’entorn, la naturalesa, la llibertat i fugir de l’estrès?

Anar de càmping és una opció de vacances que s’adapta a tots els estils i a totes les formes de viatjar, que et permet entrar en contacte amb la natura, fugir de l’estrès, tenir la sensació de llibertat i descobrir un món amb moltes possibilitats.

El càmping t’oferirà una experiència plena on podràs fer amics per a tota la vida i d’altres països, mentre descobreixes un món fascinant.

En primer lloc has de saber que hi ha diverses modalitats campistes. Pots llogar una parcel·la i anar d’acampada amb la teva tenda o aparcar la teva caravana. Aquesta modalitat et permetrà estar en contacte directe amb la natura, gaudir dels cels més estrellats i despertar-te amb el cant dels ocells.

També pots allotjar-te en una mobilhome o bé en un bungalow de fusta. És una opció pels que busquen les comoditats d’una casa. Aquests allotjaments presenten tots els serveis i instal·lacions per a que la vostra estada sigui molt agradable, tranquil·la i relaxant.

I, des de fa poc, s’han posat de moda les “tendes safari”, unes tendes equipades amb totes les comoditats, amb la particularitat de ser una tenda de lona molt gran i amb l’interior de fusta. Es una opció que agrada molt a les famílies, sobretot als més petits.

També, pots viure una experiència de luxe mentre practiques el Glamping, una moda que arriba amb molta força i que agrada molt a qui la practica.

Però, anar de càmping t’aporta una sèrie de beneficis que et volem detallar:

  • Viatjar amb el teu cotxe i moure’t al teu ritme
  • Viure una aventura que t’aportarà energia positiva
  • Fugir de l’estrès i connectar amb l’entorn
  • Conèixer altres famílies que realitzen la mateixa practica i crear un vincle únic.
  • Els nens es socialitzen mentre fan amics
  • Una oportunitat única per compartir el temps amb els teus i reforçar els vincles familiars
  • Viure mil aventures tot explorant l’entorn i descobrint la natura

A Càmpings Tarragona t’oferim un ventall molt ampli de possibilitats. Càmpings a primera línia del mar o entre magnífics valls i muntanyes, dels quals 8 dels nostres establiments són considerats com a Best Camping d’Europa per la qualitat dels seus serveis i confort de les seves instal·lacions.

Et convidem a provar aquesta experiència nova, que t’omplirà d’energia i segur que voldràs repetir! Entra al nostre web i troba la teva opció entre més de 50 establiments!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *