Anar de càmping amb nens: una experiència inigualable

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Recordeu quan vivieu al poble? Cada estiu de la seva infantesa allí, gaudint d’aquest ritme relaxat on es perdia per complet la noció del temps, caminant descalç i saludant a cada veí que passava per allí. Avui podeu tornar a reviure tots aquells moments sensacionals i els seus fills també.

La constant rutina en les grans ciutats fa que ens oblidem moltes vegades del bé que es vivia al poble amb els avis, del relaxats i despreocupats que estàvem, de la desconnexió i, sobretot, del contacte amb la naturalesa i l’entorn. Per això, anar de càmping pot considerar-se com una de les millors experiències, especialment quan anem en família. Els més petits mai ho oblidaran, sobretot si es tracta de la primera vegada que van, i els més majors tampoc ja que el simple fet d’estar de vacances a l’aire lliure, la llibertat sense preocupacions i el contacte amb la naturalesa és alguna cosa que motiva tant a nens com a majors.

Estem a punt de començar les vacances i nosaltres encara sense saber on anar o què fer durant aquests tres mesos que passen molt més de pressa del que ens agradaria. Les vacances d’estiu poden ser aquest any, per què no, sinònim de naturalesa i desconnexió. Per a vosaltres i per als vostres fills també. De les diferents formes d’allotjaments en la naturalesa el càmping és una de les més saludables, de contacte directe amb l’entorn que ens envolta i també de diversió, gaudi i convivència amb altres persones.

Les activitats en família, el temps de qualitat, el relax i el confort de gaudir d’un temps de descans en calma, la convivència amb moltes altres famílies tant nacionals com internacionals que ens dóna l’oportunitat al seu torn, tant a petits com a majors d’aprendre diferents idiomes, i la llibertat sense preocupacions són, sense dubte, uns valors fonamentals quan es va de càmping.

I ells, els més petits, els protagonistes d’aquesta història podran gaudir i jugar amb seguretat i a l’aire lliure perquè totes les zones estan completament protegides. Els arbres i les zones verdes són el punt fort al càmping i serà allí on nens i nenes podran descobrir nous llocs i racons meravellosos, on passaran experiències meravelloses que recordaran sempre i on tindran algunes de les seves primeres amistats.

5_tipis

Què és anar de càmping? Quins beneficis aporta?

Anar de càmping podria definir-se com anar d’acampada a un lloc a l’aire lliure, però també com una activitat recreativa o educativa, per a nens i majors, que pot ser portàtil o improvisada en un lloc a cel obert amb la finalitat d’habitar durant un cert període de temps. Una experiència tan agradable que et connecta amb la naturalesa i de la qual cap familiar voldrà sortir. Són molts, a més, els beneficis que aporta anar de càmping. Vols conèixer-los?

  • Augment de l’autoestima
  • Socialització
  • Sensibilització amb el medi ambient
  • Confiança
  • Plaer i diversió

A més, els càmpings han anat evolucionant amb el pas del temps per la transformació i evolució del sector acampador cada vegada amb més possibilitats i amb molts més serveis. Perquè, de fet, un dels objectius principals és anar adaptant-se a les necessitats de tots els seus clients, especialment de les famílies. Per això, l’elecció d’un càmping adequat a les necessitats de tots, però també a les dels més petits és tan important. Les instal·lacions esportives, els parcs infantils, els miniclubs, els parcs aquàtics i l’animació seran per als nens el seu gran gaudi.

Existeixen milers i milers de càmpings en el món, però per què no gaudir de Càmpings Tarragona “Unique Càmping Destination”? L’oferta de camping de la província destaca per sobre d’altres destinacions perquè compta amb vuit dels millors càmpings d’Europa que ofereixen la possibilitat no només d’anar de càmping, sinó de Glamping, aquesta fusió entre glamur i càmping per a totes aquelles persones que desitgin gaudir de la naturalesa, però sense deixar de costat el luxe, el confort i la qualitat d’una estada d’alt nivell. La província de Tarragona, a més, destaca per ser una destinació de qualitat amb dues grans marques turístiques: Terres de l’Ebre i Costa Daurada i la qualitat de les seves platges, però també pel clima i l’entorn que ens ofereix, per les aigües cristal·lines de sorres fines i els pins que acaricien el mar i la suau temperatura de l’aigua i per ser una destinació gastronòmica de qualitat i rellevància amb cinc restaurants Estrelles Michelín i, especialment, per la cultura i la història que porten amb si.

The Historical amphiteather of Tarragona.

La província de Tarragona i tots els seus càmpings ofereixen també altres diferents possibilitats d’oci com PortAventura amb sis àrees temàtiques destacant especialment Sèsam Aventura, l’espai dedicat als més petits; Carib Aquatic Park, el parc aquàtic de PortAventura per a gaudir en família dels dies més calorosos de l’estiu; i Ferrari Land, el parc temàtic dedicat a la marca Ferrari, una experiència d’alta velocitat.

I molts avantatges per als més majors, els qui poden descansar amb la tranquil·litat que els seus fills i les seves filles juguin durant tot el dia en un gran entorn de seguretat i de naturalesa permetent que ells puguin sociabilizar també amb altres papàs i altres mamàs del càmping i organitzar amb tots ells, els seus ja veïns, des d’una paella fins a un torneig de “futbito” si ho desitgen.

Càmpings Tarragona vela per tu i pels teus fills creient, a més, en l’entorn, en els productes i en la cultura de la destinació. Perquè a més de ser natural, de qualitat, familiar i enamorar a primera vista està preparat i disposat a utilitzar totes les seves eines per a transmetre-us a tu i a tots els teus familiars tots i cadascun dels valors dels càmpings.

Càmpings Tarragona és, sens dubte, la millor de les opcions per a gaudir del vostre estiu ideal, en família, solos o en parella, perquè no fa falta tenir caravana o tenda de campanya com en altres càmpings on sí que són imprescindibles, perquè allí ho tenen tot i perquè compten, com dèiem, amb vuit dels millors càmpings europeus que van aconseguir a principis d’aquest any 2019 les majors distincions del sector.

I tu? T’ho perdràs?

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *