Bungalow en família? Aquestes són les nostres 5 raons per a provar-ho

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Són moltes les persones que mai han anat de càmping, però són cada vegada més les que s’apropen a aquest estil de vacances gràcies als bungalows.

Si encara no has descobert per què aquesta opció és ideal per a la família, t’ho expliquem en 5 senzilles raons.

  • No necessites cap inversió inicial. El bungalow, et permet descobrir l’experiència de càmping amb la mateixa fórmula de sempre. Només necessites: la teva família, la maleta i també moltes ganes de gaudir.
  • Podràs gaudir del contacte de la natura. El càmping és un estil de vida i un estil de vacances. Un dels majors valors és la natura que t’envolta! Sortir a la terrasseta del teu bungalow i gaudir dels arbres, de les plantes, dels ocellets … Sortir i no trobar-te formigó … respirar i sentir aquesta força que et dóna el contacte amb la natura!
  • Vols viatjar còmode? Aquesta és la teva opció! Els bungalows avui estan equipats amb tot el parament, tovalloles, llençols, aire condicionat, rentaplats (ull! No tots … cal mirar què inclou el bungalow que tries)
  • No vols fer res? No ho facis … no tens perquè fer el menjar si no vols. Avui els càmpings t’ofereixen paquets amb mitja pensió, pensió completa, restaurants variats, take away, … Fer una barbacoa a la terrassa també té el seu punt, eh! però … cada un tria! Això és l’important … que facis el que tu vulguis!
  • Entreteniment i amics per als petits de la casa. Els més petits tenen hectàrees de diversió, activitats, piscines, tobogans, àrees infantils … El càmping els ofereix grans possibilitats de sentir-se lliures, de moure de forma més autònoma, fer amics, … i fer que se sentin bé amb ells mateixos. I mentre tot això passa … trobaràs el teu moment de relax! Un sopar relaxat a la teva terrassa … mentre els infants juguen amb la terra, o amb els altres nens … ¿què et sembla?

Si encara no coneixes tot el que el càmping et pot oferir, a tu i als teus, et convidem a descobrir-ho a través dels bungalows, ideals per a les famílies, amb capacitat normalment per 4-6 persones, al costat del mar o de la muntanya, amb horts, amb granges …

Més de 4.000 bungalous t’esperen a la província de Tarragona! T’hi acompanyem?

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *