Càmping a casa. Creativitat i imaginació

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

 

Experiència càmping

Actualment estem vivint un moment complicat a causa de l’COVID-19 i estem confinats a casa. Ja que no podem viatjar, ni fer res, se’ns va acudir fer un concurs per fer més amena la situació actual i alhora viure una experiència càmping d’una manera diferent.

La idea era crear un càmping, un teepee o una tenda de campanya a casa i pujar-la a les xarxes socials i el més creatiu guanyava una estada a Joan Bungalow Park per a 4 persones. Un càmping ideal, enmig de Cambrils per a una família. Es podia utilitzar tot, totes les idees eren vàlides, llençols, coixins, teles, pals, absolutament tot valia!

Munta a casa teva el teu propi càmping

El sorteig es va realitzar el dia 6 d’abril i va guanyar @raulmadd un pare que es va bolcar amb la iniciativa des del minut un, a més de gaudir amb els seus fills i la seva dona d’una experiència càmping a casa.

Van començar amb un teepee on no li van faltar detalls: plantes, llums, el company de joc i el més important, no els va faltar diversió.

camping en casa

Van utilitzar tot el material que tenien a casa i van començar a animar-se, van començar amb un, van veure que la idea els va agradar i es van animar a fer un altre, però aquesta vegada va ser un bungalou. Amb nom i tot!: Camping Resort em Quedo a Casa. Van posar la casa de cap per avall, però què hi fa si t’ho passes bé?

 

Amb això volem demostrar que amb una miqueta d’imaginació i uns pocs materials, la diversió està assegurada, a casa i on sigui.

I ara què, t’animes a muntar a casa teva? Si ho fas volem veure-ho! Etiqueta’ns en @campingstarragona 

También te puede interesar

Campings Delta de l’Ebre

Campings al Delta de l’ebre, unes vacaces molt naturals! El Parc Natural del Delta de l’Ebre és una de les zones humides

Càmpings Tarragona, ara més que mai!

Càmpings Tarragona, ara més que mai! Ja és primavera, fa bon temps i l’aixecament del confinament comarcal permet finalment viatjar por tota

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *