Càmping a casa. Creativitat i imaginació

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

 

Experiència càmping

Actualment estem vivint un moment complicat a causa de l’COVID-19 i estem confinats a casa. Ja que no podem viatjar, ni fer res, se’ns va acudir fer un concurs per fer més amena la situació actual i alhora viure una experiència càmping d’una manera diferent.

La idea era crear un càmping, un teepee o una tenda de campanya a casa i pujar-la a les xarxes socials i el més creatiu guanyava una estada a Joan Bungalow Park per a 4 persones. Un càmping ideal, enmig de Cambrils per a una família. Es podia utilitzar tot, totes les idees eren vàlides, llençols, coixins, teles, pals, absolutament tot valia!

Munta a casa teva el teu propi càmping

El sorteig es va realitzar el dia 6 d’abril i va guanyar @raulmadd un pare que es va bolcar amb la iniciativa des del minut un, a més de gaudir amb els seus fills i la seva dona d’una experiència càmping a casa.

Van començar amb un teepee on no li van faltar detalls: plantes, llums, el company de joc i el més important, no els va faltar diversió.

camping en casa

Van utilitzar tot el material que tenien a casa i van començar a animar-se, van començar amb un, van veure que la idea els va agradar i es van animar a fer un altre, però aquesta vegada va ser un bungalou. Amb nom i tot!: Camping Resort em Quedo a Casa. Van posar la casa de cap per avall, però què hi fa si t’ho passes bé?

 

Amb això volem demostrar que amb una miqueta d’imaginació i uns pocs materials, la diversió està assegurada, a casa i on sigui.

I ara què, t’animes a muntar a casa teva? Si ho fas volem veure-ho! Etiqueta’ns en @campingstarragona 

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *