El càmping està de moda: Descobreix el Glamping a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Els últims anys, el món del càmping s’ha sofisticat fins a convertir-se en tendència. Ha quedat enrere la imatge del càmping tradicional per esdevenir autèntics ressorts vacacionals que s’orienten a públics segmentats – famílies, amants del mar o la muntanya…-. Per als més trendy, el glampling és la opció perfecta. El glamping és el càmping més glamurós, una escapada de luxe en mig de la natura.

A Campings Tarragona podreu gaudir d’aquesta experiència inoblidable en allotjaments de somni com caravanes vintage, villes, tendes safari, cabanyes o tipis. Unes vacances en els nostres càmpings us permetran gaudir de la naturalesa i de les activitats més excitants en un allotjament que uneix el confort amb el luxe.

VICTORIA _CG_SDB_EXT_JOUR_9

El glamping és una de les apostes de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Per aquesta raó, hem preparat un estand molt especial a la fira BTravel, el Saló del Turisme de Barcelona, on podreu conèixer les grans possibilitats d’aquesta nova tendència en el món del càmping.

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *