De càmping en família sota les estrelles

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Les vacances van ser inventades per desconnectar d’allò que fem cada dia i trencar amb la rutina. Llavors… per què no ho fem? Per honrar aquest sagrat període de descans i recàrrega de piles, us proposem fer alguna cosa diferent aquest estiu: anar de càmping en família sota les estrelles.
Tenim la sort que els Perseids o pluja d’estels siguin a l’estiu i el millor lloc per gaudir-les és, sens dubte, des d’un càmping. Aquest entorn ens brinda l’oportunitat de viure una experiència màgica en família i gaudir d’un moment únic.

Captura de pantalla 2015-11-21 a las 11.34.14

La pluja d’estels t’espera aquest estiu!

Lluny del soroll de la ciutat, estirats un al costat dels altres sota un cel ras i ple d’estrelles, comencem a imaginar històries i a buscar formes especials, tal com feien els nostres avantpassats.

Aquestes petites coses es transformen en grans records que perduraran per sempre en cadascú de nosaltres. Actualment vivim un dia a dia que no ens deixa veuré més enllà dels nostres peus i és molt important fer una pausa i obrir el camp de visió.
Si tot això encara no et convenç, heu de saber que el fet d’anar de càmping ens aporta molts avantatges. Un càmping no té per què ser incòmode, ja que hi ha diferents opcions d’allotjament adaptat a tots els gustos i pressupostos.

És una manera de contactar amb la naturalesa i apropar vincles amb els nostres. Escoltar el cant dels ocells o el vent murmurant entre les fulles dels arbres en un entorn natural és una de les sensacions més agradables per experimentar.
Les vacances en un càmping ens permeten realitzar activitats a l’aire lliure durant les vacances d’estiu. Als nens els agrada anar de càmping, poden córrer en un lloc segur i aprenen valors alternatius. Fan exercici i passen temps amb els seus pares en un entorn natural. Si li sumes l’espectacle de les llàgrimes de Sant Llorenç a l’agost, i poder transmetre’ls curiositats sobre el firmament, el càmping en família suposa unes vacances rodones.

Si t’agrada aquesta idea, reserva ja el teu càmping i fes-la realitat aquest mateix any.

No saps per on començar?

Aquí tens l’enllaç als millors campings de muntanya de Tarragona, ideals per gaudir dels cels clars i estrellats.

 

Bones vacances d’estiu!

 

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *