El càmping, una alternativa saludable per gaudir de les teves vacances

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Anar de càmping té molts beneficis per a la salut. Estudis de Universidad de Plymouth i The Camping and Caravan Club of Great Britain, verifiquen que realitzar activitats a l’aire lliure i estar en contacte amb la natura és molt beneficiós per a les persones, tant físics com mentals.

  • Eliminem calories
    Anar de càmping ens permetfer exercici, recórrer distàncies llargues caminant, pujar muntanyes,… en definitiva, practiquem exercici i això ens aporta beneficis per a la salut. Aquesta pràctica ens fa ser més perceptius i estar més atents a la nostra proximitat.
  • Millora l’estat d’ànim
    Estar en contacte amb l’aire lliure ens relaxa la ment i ens millora l’estat d’ànim. Anar de càmping ens permet un trencant amb la rutina de la vida diària.

Anar de càmping

  • Recerca del nostro jo interior
    La calma i la tranquil·litat d’estar sols enmig de la natura ens porta a un estat on se’ns fa més fàcil contactar amb nosaltres mateixos. Contemplar les estrelles o veure fluir les aigües dels rius ens serveix com a exercici de meditació i ens aporta grans beneficis a la nostra persona.
  • Completa deconnexió
    Si ens traslladem a una zona aïllada, fora dels nuclis urbans i enmig de la naturalesa sorgiran motius per buscar noves fórmules per gaudir del temps lliure. Aquest serà un bon moment per entrar en contacte amb el nostre interior i desenvolupar la nostra creativitat.
  • Millora de la qualitat del son
    No ens farà falta un rellotge per indicar-nos l’hora que és, sinó que ens deixarem guiar per la rutina del sol i la lluna. La llum natural té un impacte molt positiu per al nostre organisme, ja que normalitza el ritme cardíac.

Així que: prepara la teva motxilla i trenca amb l’estrès, els Càmpings Tarragona t’estan esperant!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *