La nit màgica de Sant Joan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aquest post ens l’ha volgut enviar la nostra seguidora Silvia Baster on ens explica la seva història d’amor on tot va començar en un càmping la nit de Sant Joan.

La seva història d’amor

Fa 10 anys va començar tot, el meu marit i jo ens vam fer el nostre primer petó a la platja d’un càmping una nit de Sant Joan, una nit que recordarem sempre. Ens va marcar tant que vam celebrar el nostre casament la mateixa nit de Sant Joan.

Per celebrar el nostre quart aniversari vam anar al càmping Playa Montroig. El nostre millor aniversari de noces! Per aquest llavors teníem un nen i un altre estava en camí. Això no ens va frenar en agafar la nostra tenda de campanya i passar el pont de Sant Joan en aquest fantàstic càmping.

El càmping Playa MontRoig

En arribar a la parcel·la ja es respirava relax, és un càmping amb molta vegetació, s’escolten moltíssims cants d’ocells, i veure als esquirols córrer pels seus arbres, és tota una meravella. Vam muntar la tenda i vam ho vam deixar llest per passar els nostres dies de pont de Sant Joan, i no podia faltar vestir la parcel·la amb garlandes i fanalets.

Comencem a descobrir el càmping i ens va enamorar la proximitat que tenia la platja de la nostra parcel·la, de nit fins i tot s’escoltava com trencaven les onades. Descobrim les seves piscines, una pels més petits, on tenen un vaixell ple de trampes de dolls d’aigua i tobogans, perfecte perquè els nens gaudeixin al màxim. I, què dir del grup d’animació? La nostra opinió és què son espectaculars!Els dies que vam estar vam poder gaudir del: musical del Rei Lleó, festes de l’escuma, festes infantils amb la mascota Roggi (que al nostre petit li tornava boig), classes de Zumba, el casament de Mickey i Minnie, que va ser molt especial perquè va ser com un gest de complicitat al nostre aniversari.

La nit de Sant Joan

A la fi va arribar la gran nit de Sant Joan i, de veritat, us dic que la millor coca que ens hem menjat va ser del forn del càmping, tota la brioixeria que feia estava boníssima. Aquesta nit, després d’anar a la platja a gaudir dels coets que trencaven al cel, de sobte, el càmping ens va sorprendre amb un espectacle piromusical que ens va encantar moltíssim. Una nit que no oblidarem.

Esperem poder tornar algun dia i viure noves aventures ara que ja som quatre a la família.

Voleu experimentar l’essència d’una experiència càmping? Tria el què més t’agradi i què comenci l’aventura. Aquí teniu el llistat de càmpings. Voleu llegir més experiències? Us deixem aquí les millors experiències dels nostres seguidors.

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *