Campings Delta de l’Ebre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Campings al Delta de l'ebre, unes vacaces molt naturals!

El Parc Natural del Delta de l’Ebre és una de les zones humides més importants de Catalunya. Un entorn natural on el riu Ebre, el més cabalós d’Espanya, desemboca a la mar Mediterrània. Forma part dels espais Reserva de la Biosfera.

Els arrossars són els protagonistes del Delta, que segons l’època de l’any, canvien de color segons el grau de maduresa de les espigues. Així doncs cada moment de l’any té el seu encant particular.

El Delta és una zona rica per la diversitat d’ocells i espècies migratòries que troben en aquesta zona el seu lloc idoni per a la nidificació. Un lloc on conviu flora i fauna en perfecta harmonia.

Delta del Ebro

Campings Delta de l'Ebre

Al Delta de l’Ebre podràs allotjar-te en diferents càmpings situats en diferents zones, tria la que més t’agradi!

Podràs gaudir d’un càmping al Delta en bungalow, equipats amb totes les comoditats i amb tot el confort. Si ho prefereixes, també et pots allotjar en un càmping al Delta de l’Ebre amb parcel·la, amb la teva caravana, autocaravana o tenda.

Si una cosa és especial al Delta de l’Ebre és la tranquil·litat, la gastronomia lligada a la tradició de l’arròs i la naturalesa com a protagonista.

 

Els Campings del Delta de l’Ebre són:

Al Delta trobareu múltiples rutes entre arrossars on podreu gaudir en família d’una experiència única. Si estàs pensant en una escapada de Càmping al Delta de l’Ebre, no t’oblidis de la teva bicicleta!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *