Comencem el 2021 amb molta neu als campings de muntanya de Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Estrenem el 2021 amb molta neu als càmpings de muntanya de Tarragona

Camping Prades Park Enero 2021

Sabem que us encanta la neu i anar de càmpings de muntanya, doncs,  el temporal Filomena d’aquests dies ens ha deixat els càmpings de muntanya plens de neu, i us ho volem compartir!

La neu és sinònim d’alegria i diversió, sobretot per als més petits de casa, i després de venir d’un any 2020 molt complicat, aquest petit parèntesi ens ha omplert a tots de felicitat.

 

Tarragona és una província de contrastos

L’orografia del paisatge et permet passar de la platja a muntanyes amb més de 1000m d’altura en menys de 50km. Les nostres muntanyes estan plenes de vida: rius, valls, boscos, gorgs, senderes, refugis de muntanya… on podràs desconnectar i gaudir de l’aire lliure.

Dividim el nostre territori en dues zones de muntanya: el Parc Natural Els Ports, a les Terres de l’Ebre i amb Les Muntanyes de Prades, a la Costa Daurada.

 

L’hivern és una estació ideal per a fer una escapada de càmping de muntanya

Amb nens, amb amics o amb la teva parella, podràs gaudir d’una estada a ritme slow i sense aglomeracions. Anar de càmping a l’hivern et permet gaudir d’unes vacances a preu més econòmic gaudint dels mateixos serveis i instal·lacions.

Alrededores camping Port Massaluca

Als càmpings de muntanya et podràs allotjar en un bungalow de fusta o en una mobile home amb totes les comoditats, perquè et sentis com a casa. Podràs gaudir de les magnífiques vistes a les muntanyes, de les tardes de xocolata calenta al porxo del bungalow i de les partides al parxís en família al costat de la xemeneia.

També podràs viure una experiència d’acampada a la muntanya en una parcel·la amb la teva caravana, autocaravana o tenda, i gaudir del contacte directe amb la naturalesa.

Perquè puguis gaudir d’unes vacances segures, pots consultar en aquest enllaç els càmpings de Tarragona amb el segell “Safe Tourism”, garantia d’unes vacances segures.

Anar de càmping t’ofereix una experiència en contacte amb la naturalesa i a l’aire lliure, dins d’un entorn segur i on els nens poden córrer lliurement i gaudir de les activitats preparades pels equips d’animació. Però no sols els més petits, també hi ha activitats per als adults com: orientació, senderisme, escalada, rutes en btt… Descobreix-les al teu càmping!

Camping Prades Park Enero 2021

Els càmpings de muntanya a Tarragona

Camping Montsant Park

El camping Montsant Park t’ofereix una experiència de càmping de muntanya als peus de la Serra del Montsant a Ulldemolins, Costa Daurada. Podràs gaudir d’unes vacances de càmping en família i allotjar-te en un bungalow de fusta o mobile home o, si ho prefereixes, podràs acampar amb vistes a la muntanya, amb la teva autocaravana, caravana o tenda. Molt prop del càmping es troben les poblacions de Siurana, Prades i Cornudella de Montsant.

El camping Montsant Park accepta mascotes. Pots consultar les condicions a la recepció del càmping.

Camping Montsant Park, Enero 2021

Camping Serra de Prades

Situat a Vilanova de Prades, Costa Daurada, el camping Serra de Prades és un camping familiar on gaudir d’uns dies en contacte amb la naturalesa. El càmping us ofereix diferents tipus d’allotjaments: bungalows de fusta, mobile homes, bungalows de pedra, parcel·les.. tots amb vista a les Muntanyes de Prades. També podràs realitzar diferents activitats preparades per a les famílies, amb rutes de senderisme, rocòdrom, orientació… El càmping disposa de diverses instal·lacions perquè les teves vacances en família siguin el més agradable possible.  I, per a acabar el dia, podràs relaxar-te en l’SPA!

Les mascotes són benvingudes al camping Serra de Prades, consulta a la recepción del camping les condicions.  

Camping Serra de Prades, Enero 2021

Camping Prades Park

Si estàs pensant en una escapada d’altura, el camping Prades Park t’ofereix una estada a més de 1000 m d’altura, a la població de Prades, Costa Daurada. Podràs allotjar-te en diferents bungalows de fusta, alguns amb xemeneia, on gaudir amb els més petits. També podràs allotjar-te en una parcel·la amb la teva caravana, autocaravana o tenda, totes amb vistes al bosc i muntanyes de Prades i envoltats per un entorn natural. El càmping us ofereix diverses activitats en família i posa a la vostra disposició les seves instal·lacions, perquè us sentiu com a casa.

Les mascotes són benvingudes al camping Prades Park, consulta a la recepció del camping les condicions. 

Camping Prades Park, Enero 2021

Camping Siurana

Diuen que un de els capvespres més fotografiats de Catalunya és el de Siurana, i a l’hivern, el cel regala uns tons taronges, grocs i vermells sorprenents. Així doncs, el camping Siurana, és un càmping familiar,  t’ofereix una estada de càmping de muntanya en un entorn privilegiat i amb vistes al pantà de Siurana, Costa Daurada. Podràs allotjar-te en un bungalow de fusta o bé en una parcel·la amb la teva caravana, autocaravana o tenda. El càmping disposa de piscina climatitzada, un servei que sabem que agrada als més petits!

Al camping Siurana et podràs allotjar amb la teva mascota, consulta en la recepció del càmping les condicions.

Camping Siurana, enero 2021

Camping Alberg Tivissa

El camping Alberg Tivissa, situat a la població de Tivissa, Terres de l’Ebre, us ofereix una estada de càmping de muntanya en un entorn envoltat de naturalesa. És un càmping familiar molt pròxim al riu Ebre al seu pas per la Ribera d’Ebre. Al càmping us podreu allotjar en un bungalow o mobile home o bé en modalitat d’acampada amb la vostra autocaravana, caravana o tenda.

Les mascotas són benvingudes  al camping Alberg Tivissa, consulta a la recepción del camping les condicions. 

Camping Alberg Tivissa, Enero 2021

Camping Port Massaluca

Situat en un entorn privilegiat, als peus del riu Ebre, a la Pobla de Massaluca, Terres de l’Ebre. El camping Port Massaluca, us ofereix una experiència única, en ser l’únic càmping de Tarragona amb embarcador propi. Envoltat per aigua i muntanyes, podreu gaudir d’una estada en família única. El càmping disposa de diferents tipus d’allotjaments i d’una zona d’acampada per a caravanes, autocaravanes i tendes.

Les mascotas són benvingudes al camping Port Massaluca, consulta a la recepció del càmping les condicions.

Camping Port Massaluca, Enero 2021

Camping Els Ports

El camping Els Ports, a Arnes, Terres de l’Ebre, està situat als peus del Parc Natural Els Ports. Podràs gaudir d’unes vacances de càmping de muntanya amb vistes a un paratge natural amb muntanyes de fins a 1400m d’altura. Podràs allotjar-te en un bungalow de fusta o bé en una parcel·la amb la teva caravana, autocaravana o tenda. 

El camping els Ports acepta mascotes, consulta a la recepció del càmping les condicions.

Camping Els Ports, Enero 2021

Camping Terra Alta

Situat a la población de Bot, Terres de l’Ebre, i als peus del Parque Natural Els Ports, podrás gaudir del camping Terra Alta, un càmping de muntanya en un entorn meravellós. El càmping li ofereix una estada en allotjaments de fusta, recentment renovats, o si el prefereix, podrà allotjar-se en una parcel·la amb la seva caravana, autocaravana o tenda. Tots els allotjaments tenen vistes a les muntanyes de més de 1000m d’altura.  Molt prop del càmping podràs recórrer la Via Verda o visitar Gandesa, Corbera d’Ebre, coneixer la Batalla de l’Ebre durant la Guerra Civil, la població de Bot i el santuari de la Fontcalda.

Les mascotes són benvingudes al camping Terra Alta, consulta en la recepció del càmping les condicions.

Campnig Terra Alta, Enero 2021

Us esperem aquest hivern als càmpings de muntanya a Campigns Tarragona!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *