Càmpings de Tarragona oberts per Nadal i Cap d’Any 2020

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Els Campings de Tarragona oberts per Nadal t'esperen!

S’aproximen les dates més màgiques de l’any, i els Càmpings de Tarragona oberts per Nadal i Cap d’Any 2020 t’esperen perquè gaudeixis amb la teva família d’una estada de càmping única. Allotja’t la Nit de Nadal o bé per Cap d’Any en un camping a la Costa Daurada o a les Terres de l’Ebre.

Sabem que les vacances de Nadal són les més especials de l’any, sobretot per als més petits de casa, per això, ells seran els protagonistes d’aquestes vacances als nostres allotjaments. Relaxa’t, gaudeix i oblida’t de les preocupacions, els nostres campings ho tenen tot per a tu.

Aquest Nadal podràs allotjar-te en un càmping de costa o en un càmping de muntanya, en parcel·la o bungalow, tots equipats amb totes les comoditats perquè gaudeixis d’unes vacances úniques. Trobaràs tallers infantils, activitats d’animació, decoració de parcel·les i bungalous, lliurament de la carta als patges… i moltes activitats més!

Com els nostres càmpings saben que el Nadal és un moment molt especial, les mascotes són benvingudes a gairebé tots els nostres allotjaments i en totes les modalitats de parcel·la. Consulta al teu camping les condicions. 

Totes les activitats estan sota estrictes mesures de seguretat. Coneix aquí els càmpings amb el distintiu “Safe Tourism”, garantia d’unes vacances segures.

Càmpings la Nit de Nadal a Tarragona, una nit màgica!

Passar la Nit de Nadal en un càmping de la província de Tarragona és una experiència única, sobretot per als més petits de casa, ja que el Pare Noel també arriba als nostres càmpings. Una experiència que els més petits no oblidaran mai.

Podràs allotjar-te en un càmping de costa, a primera línia de mar, o bé en un càmping de muntanya, envoltat per boscos i muntanyes de fins a 1000m d’altura. Als Càmpings de Tarragona oberts per Nadal trobaràs els acollidors bungalows de fusta o comfortables mobile homes, tots ells equipats amb totes les comoditats perquè en la teva estada de Càmping per Nadal a Tarragona sigui única. 

També pots viure una experiència de Glamping, que combina l’experiència d’acampar amb tots amb tots els luxes. O bé, pots allotjar-te en una parcel·la amb la teva caravana, autocaravana o tenda per gaudir d’uns dies de tranquil·litat a la Costa Daurada o Terres de l’Ebre.

Descobreix els Càmpings de Tarragona oberts per Nadal. Ho tenen tot preparat perquè puguis gaudir d’aquestes vacances:

Campings de costa

Camping Arc de Bara
Trillas
Camping La Llosa
Camping Ampolla
Camping Cases 

Campings d’interior
Serra de Prades
Prades Park
Siurana
Tivissa

Camping Arc de Bara



Gaudeix de la nit de Cap d'Any de Camping a Tarragona

Gaudeix de la celebració més esperada de l’any i dóna la benvinguda a l’2021 amb una experiència de càmping a la Costa Daurada o Terres de l’Ebre. Celebrar la nit de Cap d’Any en un càmping de Tarragona és una experiència que agrada a les famílies i els nostres càmpings ja ho estan preparant tot per a aquest moment tan especial.

Podràs escollir si vols despertar el primer dia de l’any en un càmping a primera línia de mar al costat de la platja, o bé, en un càmping d’interior entre valls, boscos i muntanyes de més de 1000m d’alçada. Tot depèn dels teus gustos i prioritats! 

Als nostres càmpings trobaràs diferents tipus d’allotjaments com bungalous de fusta, tendes de Glamping o comfortables mobile homes, tots equipats amb tots els serveis i comoditats perquè la teva estada sigui perfecta.

Aquest any allotja’t en un dels Càmpings de Tarragona oberts per Nadal per celebrar el Cap d’Any a Tarragona:

Campings de costa
Camping Arc de Bara
Trillas
Camping La Llosa
Camping Ampolla
Camping Cases 

Campings d’interior
Port Massaluca
Serra de Prades
Prades Park
Siurana
Tivissa

Regala’t unes vacances de càmping en família als Càmpings de Tarragona oberts per Nadal i Cap d’Any 2020, t’esperem!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *