Càmpings Tarragona, ara més que mai!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Càmpings Tarragona, ara més que mai!

Ja és primavera, fa bon temps i l’aixecament del confinament comarcal permet finalment viatjar por tota Catalunya. Desprès de tan temps tancats a casa, es hora de tornar a gaudir de la natura, de la platja, de la muntanya. Es hora de tornar a anar de càmping i recuperar el plaer de la vida a l’aire lliure en família o amb amics. Amb la Setmana Santa arriben uns quants dies de festa que podem aprofitar. 

Tarragona és una destinació ideal per passar uns dies de lleure i descans durant la Setmana Santa. Ofereix més de 50 càmpings de costa i d’interior repartits entre la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, tots amb un alt nivell de qualitat i 7 d’ells reconeguts entre els millors d’Europa. Són perfectes per gaudir d’uns dies de vacances amb tot el confort, a l’aire lliure i en ple contacte amb la natura. Llibertat, nens jugant i corrent, bicicletes, piscina, activitats d’animació…, tot això i molt més us espera als Càmpings de Tarragona!

Opiniones campings Costa Daurada

Garantia “Safe Tourism”

I tot sense aglomeracions i amb estrictes mesures de seguretat anti Covid per evitar qualsevol risc. Els Càmpings de Tarragona han obtingut el segell “Safe Tourism”, que proporciona una completa garantia de vacances segures. Limitació d’aforament en els espais comuns, control de distàncies de separació, neteja i desinfecció constant de les instal·lacions, obligació de dur mascaretes en les zones compartides i gel hidroalcohòlic per tot arreu són mesures aplicades en tots els Càmpings de Tarragona. 

Com a allotjament hi ha diverses alternatives per triar. Els càmpings tarragonins ofereixen des de parcel·les per acampar amb tenda, caravana o autocaravana fins a bungalows completament equipats i espectaculars tendes de la nova tendència glamping (glamour en càmping). Trobareu l’opció més adient segons els vostros gustos i necessitats. I també pel que fa a les capacitats, des de allotjaments per a parelles fins a d’altres aptes per a 6 i en algun cas més persones.

Glamping en Tarragona - Camping Tamarit

Amplia oferta de lleure

Les instal·lacions dels Càmpings de Tarragona són molt completes i variades, incloent des de piscines amb espais de lleure aquàtic (tobogans, jocs, jets d’aigua, jacuzzis, platges, zones infantils de poca profunditat) fins a restaurants gastronòmics passant per instal·lacions esportives (pistes poliesportives, de tennis i pàdel, gimnasos, camps de futbol), minigolfs, parcs infantils, etc. A més, els equips d’animació proposen un gran nombre d’activitats tant per a nens com per a adults (jocs, festes, tallers de pintura i manualitats, actuacions musicals). Ningú s’avorrirà durant l’estada!     

 

Els Càmpings de Tarragona són una excel·lent alternativa per recuperar l’alegria de viure i gaudir de la vida a l’aire lliure aquesta Setmana Santa, desprès de tan temps de confinament. L’entorn és immillorable: bona temperatura, una rica i variada gastronomia mediterrània, platges d’aigües cristal·lines, muntanyes de més de 1.000 metres d’altura, un ampli patrimoni històric i cultural (la Tarraco romana, la ruta del Císter) i uns espais naturals de gran bellesa (el Delta de l’Ebre, el massís dels Ports). Tot ben a prop des de qualsevol punt de Catalunya.

 

Per tot això i molt més, ara que arriba la Setmana Santa, us esperem. Amb els Càmpings de Tarragona: més que mai, vida! 

Campings Tarragona

Trobeu el vostre càmping a la web www.campingstarragona.com

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *