Els Campings Tarragona inicien temporada amb moltes millores

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Descobreix les novetats dels Campings Tarragona

Ja tenim en marxa una nova temporada turística als Campings Tarragona, i no podíem començar de millor manera que explicant-vos les novetats que presenten aquest any els nostres càmpings.

Aquestes novetats sorgeixen de la recerca constant en la millora dels establiments, per oferir-vos unes vacances de qualitat amb el màxim confort.

Anem a descobrir aquestes novetats!

Els Camping Ampolla, Torre del Sol i Camping Resort Playa Montroig han començat la temporada amb millores en les seves piscines. Aquesta temporada podreu gaudir dels banys més refrescants de l’estiu entre tobogans, salts i jocs aquàtics per a tota la família.

SPLASH POOL CUBO 

Splash Pool – Camping Playa Montroig

Pel que fa als accessos i la seguretat als establiments, també és una àrea que ens importa molt. Els càmpings Camping Resort Sangulí Salou, Camping Stel i Camping Resort La Siesta han invertit en millores per a que la vostra estada al càmping sigui més segura.

Les àrees pels campistes, ja siguin per caravana, autocaravana o tenda, també han estat reformades. Els càmpings Camping Resort Sangulí i Càmping Alberg Tivissa han condicionat algunes de les seves parcel·les i àrees d’acampada per a que els vostres dies de descans siguin amb el major confort possible. 

Pel que fa als serveis, els càmpings Camping Ampolla, Camping Arc de Barà, Camping Ametlla, Camping Resort la Siesta, Camping Resort Sangulí Salou i Camping Resort Playa Montroig han estat treballant en la millora dels seus serveis (sanitaris, jocs recreatius, jardineria, equipaments, recepció, zona esportiva…) per a que les vostres vacances siguin perfectes.

brisa6

Altres càmpings com el Camping Beach Resort Creixell, Camping Resort Sangulí Salou, Camping Ametlla, Camping Stel i Camping Torre del Sol han adquirit nou mobiliari.

I s’ha invertit també a millorar la vostra experiència de compra i la informació oferta, com el càmping Arc de Barà, que estrena nou web, per a que pugueu realitzar les vostres reserves més ràpidament.

Des de l’Associació també volem estar a l’última i per això presentem nova imatge i nou logotip. L’any que ve, més sorpreses!

logo-campings-01

Ara que ja heu descobert les novetats dels nostres càmpings ha arribat l’hora de fer les maletes. Visiteu el nostre web i trobeu el vostre càmping ideal d’entre més de 50 opcions. Gaudiu d’unes vacances úniques en un entorn privilegiat!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *