Com escollir el teu càmping ideal

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Encara no hem començat la temporada alta, però ja podem sentir els passos de la primavera. Sí, s’aproxima el bon temps i amb això les ganes de sortir, d’entrar en contacte amb la naturalesa i sobretot de gaudir amb els nostres. Experiències, aventures, vivències… ens esperen! Però, el dubte més gran recau sobre nosaltres quan volem saber com escollir el millor càmping per nosaltres, saber quin serà el que satisfarà les nostres necessitats, un dels punts claus que ens marcarà el desenvolupament del nostre viatge, per això hem de saber escollir bé.

Avui us volem explicar
una mica més en detall com escollir el vostre càmping ideal per gaudir d’unes bones vacances.campings-article-01

Per això us proposem uns criteris a seguir:

A LA VORA DEL MAR O A LA VALL D’UNA MUNTANYA

El primer pas i el més important és escollir destinació. Als Campings Tarragona diferenciem entre càmpings d’interior o càmpings de costa. Els càmpings d’interior us ofereixen activitats entre valls, muntanyes, boscos i rius. En els mesos més calorosos, són una opció perfecta per gaudir de la naturalesa i de les temperatures més suaus.

Per altra part, els càmpings de costa ens ofereixen activitats nàutiques, entre platges, cales, camins de ronda i el mar mediterrani. Són els millors càmpings per gaudir de les vacances d’estiu amb els més petits.

LA MIDA Sí QUE IMPORTA

Una vegada hem escollit la destinació on passar les nostres vacances, començarà la tasca de recerca dels càmpings disponibles en aquella zona. A l’hora d’escollir, haurem de tenir en compte la dimensió de l’establiment. No és el mateix un càmping familiar que un gran complex campista, passant per la prestació i qualitat de serveis fins al nivell de relax.

ANIMACIÓ I ALTRES SERVEIS

Una vegada hem escollit la tipologia de càmping i hem revistat que compleixi els requisits mínims, haurem de fixar-nos amb les instal·lacions que disposa i si respecta els serveis mínims per a garantir la satisfacció de la nostra estada.

En funció de la categoria del càmping poden haver-hi més o menys equipaments i servies: piscines, aigua calenta, rentador de cotxes, pistes de tenis i altres esports, parc infantil, gimnàs,… Cada vegada més, els càmpings centren els seus esforços a oferir els màxims serveis adequats a les necessitats dels usuaris.

Pel que fa a les activitats d’animació, cada vegada és un servei més indispensables. En general, els més petits poden gaudir de programes d’animació lúdica i per als adults hi ha diversió. D’aquesta manera, es garanteix la diversió tant de grans com de petits.campings-article-02

QUALITAT

Els càmpings es classifiquen per les següents categories:

  • 2a categoria: compten amb una àrea mínima per a cada unitat d’uns 60 m2 i serveis com restauració, venda d’aliments i rentadores entre altres.
  • 1a categoria: acostumen a tenir un espai mínim per a cada unitat d’acampada d’uns 70m2 i posseeixen cafeteria, restaurant, supermercat, instal·lacions esportives, àrees infantils, internet, rentadores i servei d’animació.
  • De luxe: tenen una superfície mínima per a cada unitat d’acampada que acostuma a ser aproximadament de 90m2. També compten amb excel·lents instal·lacions i serveis com gimnàs, spa o jacuzzi.
  • 3a categoria: compten amb un espai inferior d’acampada als 60m2 i ofereixen els serveis bàsics.

I ara, poseu en practica tota aquesta informació al nostre web campingstarragona.com i trobeu el vostre càmping per gaudir de les vostres vacances ideals!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *