Comença l’estiu de forma original i passa la revetlla de Sant Joan en un càmping en família

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Amants dels càmpings, de la naturalesa, de les vacances, del sol i de la platja, tenim una gran notícia per tots vosaltres: L’ESTIU JA ESTÀ AQUÍ!
I que millor que començar aquesta estació de nits més curtes i dies més llargs, que tenint unes vacances en família passant la nit més màgica de l’estiu, la nit de Sant Joan, a primera línia de mar o en un entorn natural meravellós.

A la Costa Daurada i Terres de l’Ebre es troben els Càmpings Tarragona, en un entorn natural, que faran les delícies de tot aquell que desitgi passar uns dies en companyia de familiars o amics. Tenim càmpings d’interior, entre boscos, valls i cingles o bé, de costa a primera línia del mar, on podreu realitzar nombroses activitats a l’aire lliure, doncs n’hi ha per tots els gustos. Passejos amb bicicleta, senderisme, esports aquàtics com a passeig en caiac o bussejo, o contemplació d’estels per

Bonfire with sparks flying around

la seva baixa contaminació lumínica són algunes d’aquestes activitats.

El 23 de juny, com cada any, se celebra aquest ritual en el qual les fogueres són les protagonistes. En concret, aquesta nit commemora l’arribada del dia més llarg de l’any a l’hemisferi nord, gràcies al solstici d’estiu. En la seva tradició més pura, el significat de les fogueres eren una ofrena de purificació al Sol per donar-li força, ja que, a partir del 24 de juny, els dies seran cada vegada més curts fins a l’arribada del solstici d’hivern.

Bonfire with sparks flying around

Sens dubte, una nit màgica on tindreu la sort de completar les fogueres i poder-vos banyar després de les 00.00 hores, tal com marca la tradició. Acompanyats de música i concerts, veniu a passar aquesta nit als Càmpings Tarragona, faran que el començament del vostre estiu sigui inoblidable. No us ho penseu més, reserveu ja el vostre càmping i viviu una experiència única.

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *