Connecta amb la natura a Campings Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Anar de càmping és una experiència que agrada a petits i a grans. És un moment que permet reforçar els vincles familiars i gaudir d’un temps d’esbarjo. Aquesta tipologia de vacances ens permet fugir del estres i connectar amb l’entorn i la naturalesa. Una acció beneficiosa per la salut ja que ens destensa i ens fa omplir la ment d’energia positiva.

A Càmpings Tarragona podràs gaudir de càmpings familiars al mig de les muntanyes, envoltats per vegetació un entorn únic.

Father and daughter picking mushrooms in the forest.Father and daughter picking mushrooms in the forest.Father and daughter picking mushrooms in the forest.Father and daughter picking mushrooms in the forest.

 

I què ens aporta gaudir d’unes vacances en connexió amb la naturalesa?

Un dels beneficis que ens aporta una pausa per descobrir la natura i que permet estretir els vincles amb els nostres és realitzar exploracions, excursions i activitats d’orientació. Actualment hi ha algunes aplicacions que amaguen tresors en mig de la naturalesa, els quals s’han de trobar (Geocaching o Pockemon).

El nostre entorn és tan natural que serà molt fàcil poder estudiar en família els insectes, els animals que viuen al bosc i els arbres que abracen les nostres muntanyes. Realitzar treballs de camp a la recerca d’espècies, caça de papallones o seguir el rastre d’un caragol són aventures que entusiasmen als més petits.

photo5933895278664984925

El contacte amb la natura ens permet aguditzar l’oïda tot escoltant el cant dels ocells, la suau brisa que acaricia les fulles dels arbres o el vol de les abelles que busquen flors per xarrupar el nèctar.

També, entrar amb contacte amb la natura ajuda a prendre consciència sobre el desenvolupament sostenible i la cuida del medi ambient. La natura s’ha de cuidar i aquest és un dels fonaments que s’han d’inculcar des de ben petits, i aquest és un escenari perfecte.

I, en caure la nit, es poden observar les estrelles en els nostres cels sense contaminació lumínica. Aquesta sempre és una de les activitats preferides per als més petits. Inventar mil històries on ells són els protagonistes o bé imaginar formes amb els estels és sempre un moment únic i diferent que recordareu sempre.

Railroad bridge pass the Pant dels Guiamets, an important water supply in the region for the wine-growing area around Capanes and Falset. Villages in the Montsant area in the cormaca Priorat

Com podeu veure, anar de càmping i gaudir de la naturalesa activarà els 5 sentits i us permetrà fugir de la rutina i l’estrès del dia a dia. Així que, si us ha agradat el que us hem explicat, només fa falta que entreu al nostre web i trobeu el vostre càmping. Tenim més de 50 opcions!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *