Un maravellós dia de càmping

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vols saber com és un dia a dia en un càmping? No saps què es fa en un càmping? La nostra estimada Yolanda Casas, una seguidora, ens ha volgut explicar com és el dia a dia i què fer en un càmping. Ha volgut compartir la seva experiència.

Un dia de càmping.

La meva experiència en un càmping sempre ha estat fantàstica, normalment la meva estada ha estat en roulotte o en un mòdul. Us vinc a explicar la meva experiència, com és i què fem en el dia a dia en un càmping.

M’encanten els matins amb l’esmorzar, asseguda a la meva parcel·la, aquest cafetó escoltant el silenci i de fons sentir caminar d’algú que va al bany, a bar a esmorzar, o el bon dia dels que passen per davant de la teva parcel·la. Que amables són els campistes! Ens anem despertant a poc a poc i el càmping es comença a despertar, fent un ambient jovial i familiar.

Tots a la piscina, juguen els nens amb els altres, tothom es coneix, no hi ha distincions i els adults parlem i parlem amb una cerveseta i una tapeta al bar. Passen les hores i allà segueixes, gaudint i sense témer per l’hora què sigui.

Arriba l’hora de dinar i moltes vegades sense motiu mengem amb el veí o amic de la banda i les hores del cafè són interminables, però en el millor dels sentits.

Hi ha un chiquipark amb uns monitors fantàstics que fan que els nostres fills s’ho passin bomba, i, nosaltres vam aprofitar per continuar amb aquest cafè al bar. El dia va passant i a mitja tarda, apareix la monitora de Zumba i ens dóna una ballaruga, i, entre capbussada i capbussada a la piscina, ens apuntem tots. Mai és una mala idea un bon bany i més els dies calorosos.

Ens acumulem a les dutxes, nens, nenes, mares, iaies, tots a la dutxa. Cal dutxar-se, que després de sopar hi ha festa al bar! Els nens ja estan ansiosos. Un DJ ve a punxar i cal estar impecables. El sopar típic és entrepans per a tots, els nens no volen perdre ni un minut per jugar amb els seus amics i volen aprofitar les bicis, que a les 22 h cal guardar-les totes, si no el vigilant els renya i no els agrada.

Anem tots a veure el DJ, que ja el coneixem d’altres dies i fins a les 03:00 h del matí, ballem i ballem, gaudint d’aquest moment. Els nens juguen, ballen, i, a poc a poc es va animant més gent, és meravellós!

I, quan ja no pots donar més de tu mateixa, anem a les nostres parcel·les amb una experiència més que explicar, i mentre arribes vas parlant amb la veïna, veí o el noi que acaba d’arribar, sempre s’allarga l’hora d’anar a dormir, però aquesta experiència te la guardes.

I, l’endemà, més i millor!

T’apuntes a viure un dia de càmping? Et deixem aquí tots els càmpings de la Costa Daurada, tria el que més t’agradi i viu la teva experiència càmping.

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *