Els càmpings de Tarragona aposten per la sostenibilitat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Anar de càmping i el respecte amb el medi ambient​

Tarragona és una província molt versatil, que permet que en molt pocs km puguis trobar paisatges totalment contrastants, on la naturalesa és la protagonista. Podem passar d’estar amb els peus a la platja a trobar-nos entre valls i muntanyes amb més de 1000m d’altura, i tot això a menys de 40kmde distància. Així doncs, la cura paisatgística i el respecte al medi ambient són dos conceptes que per als Càmpings de Tarragona són indispensables. La majoria dels establiments de càmping a Tarragona estan situats en enclavaments idíl·lics, entorns sense aglomeracions i zones lliures d’estrès.

El turisme de càmping permet sentir noves sensacions i viure noves experiències ja que et permet estar en contacte amb la naturalesa de manera directa. Una fantàstica oportunitat per a conscienciar als més petits cap al respecte a l’entorn i l’amor al medi ambient. Hi ha càmpings que promouen activitats amb els seus equips d’animació per a fomentar el respecte cap a la naturalesa, amb excursions o tallers didàctics.

Allotjaments sostenibles, energies netes, renovables i el foment del reciclatge

Anar de càmping és una experiència que agrada, i cada vegada més. Una modalitat de turisme que permet molta versatilitat, sobretot per la funcionalitat en els seus allotjaments. Als Càmpings de Tarragona pots allotjar-te en un bungalow de fusta, una moderna mobile home, una tenda de glamping o en una espaiosa parcel·la amb vistes al mar o a un frondós bosc a més de 1000m d’altura.

Aquest nou concepte de filosofia verda és cada vegada és més present als Campings de Tarragona i un exemple d’això és l’aposta per les energies netes, renovables i el foment del reciclatge en els establiments de càmping. Molts dels càmpings estan invertint grans esforços a crear allotjaments que estiguin completament integrats al paisatge, de materials reciclats, que siguin autosuficients i dotats amb tots els avanços necessaris.

Mobilitat sostenible

Un altre dels conceptes que s’està treballant a nivell més global és la mobilitat sostenible. Cada vegada el nivell de conscienciació és major i el nombre d’usuaris de vehicles elèctrics creix. Ja hi ha usuaris de càmping que disposen de furgonetes elèctriques, fins d’autocaravanes elèctriques!

A Tarragona ja hi ha 6 càmpings que ja disposen de carregadors elèctrics per a carregar vehicles de manera ràpida, i hi ha 20 càmpings més que pròximament en disposaran. També, tots els càmpings disposen de diferents endolls elèctrics, en format convencional, perquè puguis carregar el teu vehicle.

Càmpings que ja compten amb carregador elèctric ràpid per a vehicles:

Així doncs, esperem veure’t aviat als càmpings de Tarragona, a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, amb més de 50 opcions de càmping a primera línia de la mar o entre muntanyes, perquè gaudeixis d’unes vacances sostenibles.

Pots trobar el teu càmping ideal a: www.campingstarragona.es

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *