Els càmpings, una combinació única per a les vacances de les famílies amb nens

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Piscines de diferents mides i amb tot tipus d’al·licients, zones esportives per a totes les edats, àrees de jocs, bicicletes que et serveixen de vehicle per explorar un nou món… Tot un petit univers en un espai controlat, segur i a l’aire lliure tancat que dóna als més joves una sensació de certa independència –que ja són grans, vaja!– i als pares, una gran tranquil·litat. Els càmpings ofereixen a les famílies amb nens una combinació única per a les seves vacances.

 

De sempre que els xiquets i les xiquetes s’han fet entre ells, i que una relació que gairebé sempre comença amb un cert punt de timidesa el primer dia de descoberta, acaba convertint-se en una amistat que sovint ultrapassa els dies de vacances…I amb llàgrimes als ulls quan el retorn a casa ja és inevitable. És per això molts repeteixen. Ve d’aquí, la fidelitat de moltes famílies amb una destinació. El càmping és un petit paradís per als seus fills.

 

Les piscines i els jocs d’aigua són ideals per a hidratar la pell durant les llargues jornades de sol a sol, també per a refrescar-se i divertir-se amb els amics. Els interminables partits de futbol, que semblen extrets de la sèrie Oliver i Benji; les anades i vingudes a les tendes amb la colla per a deixar constància als pares que els fills, no és que s’ho passin bé, és que estan de meravella; els tallers, shows i activitats… Els berenars de mitja tarda i els sopars a corre-cuita perquè ja t’estan esperant. I els jocs de nit!

 

I quan toca sortir amb la família a explorar el món que hi ha més enllà del càmping, troben que a pocs quilòmetres hi ha dos emplaçaments extraordinaris que es diuen PortAventura Park i PortAventura Caribe Aquatic Park. O unes platges de sorra daurada i amb un pendent suau i prolongat que entren amb cura a les aigües cristal·lines de la Costa Daurada o del Delta. O un interior amb una naturalesa amb majúscules i uns pobles de postal. I festes i tradicions tan originals com autèntiques que s’han de veure i viure.

 

Tot això és, en conjunt, el que converteix el càmping en un lloc màgic i especial per a les famílies amb nens, i esdevé una combinació única per a les millors vacances.

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *