Experiència càmping, moments per recordar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

No sabeu què podeu arribar a fer en un càmping? De fer-se amics d’uns estrangers sense tenir ni idea de l’idioma fins a dormir amb uns estranys per culpa d’una tempesta. Aquesta és l’autèntica experiència càmping. Voleu saber de què parlem?

Una tempesta, una llitera i una mica de caos

Aquesta experiència ens la mana Adrià, va ser la seva segona experiència càmping, segur que la recordarà sempre. Diu així:

Va ser en el càmping La Corona, Cambrils – Tarragona amb una tenda de campanya. Il·lusos de nosaltres vam anar amb una manteta, les nostres dues maletetes, la nevera i el matalàs inflable, era agost i ens van deixar la botiga. Primer dia a la tarda anem a la platja caminant i vam tornar perquè semblava que anava a ploure, vam sopar fora tot i que a l’estona vam haver d’entrar rapidíssim perquè va començar a diluviar. Com que no hi havia res a fer vam anar a dormir i a l’hora o així, serien les dotze de la nit, ens despertem perquè notem que entrava aigua per tot arreu, se’ns va empapar tota la roba de les maletes, la manteta i el matalàs! No podíem dormir, teníem goteres i ens entrava per sota, ens posàvem com podíem per dins de la tenda, amb la tapa de la nevera fèiem de cub perquè no mulles tant … un caos!

Per sort, un senyor va veure que teníem problemes i ens va convidar a passar la nit a la caravana! Vam ser per desesperació perquè a mi em feia vergonya, però no quedava una altra. La família del senyor molt amable, ens va deixar dormir en una llitera estreta que els sobrava, total, que a sobre dormia el fill i la núvia. No ens vam moure en tota la nit, ja que a la mínima que canviaves de postura es movia la llitera sencera. Però la veritat és que preferia això, a no dormir perquè estava tot xop.

Li vam agrair tant el que va fer el senyor que l’endemà els convidem a dinar, després de treure tot el que teníem dins de la tenda al sol. Dóna gust trobar-se a gent tan amable i comprensiva per la vida. Però la veritat, és que la gent de càmping, ho és!

Fent amics en altres idiomes

Aquesta experiència ens l’envia la Núria, una campista ja més experimentada. Diu així:

Una gran experiència que vaig viure va ser en un càmping de Madrid, ja que vaig anar amb la meva parella amb la furgoneta camperizada. Estàvem allà tan tranquils, muntant les nostres coses, quan una parella major de francesos, ens van convidar a sopar amb ells, així sense més, i mira que no sabem francès. Ens animem, no parem de riure junts i beure vi. Una nit inoblidable plena de diversió i rialles, sense saber l’idioma, tot i que, tampoc fa molta falta.

El més bonic del càmping és la gent, de vegades és bonic veure com tothom comparteix, està de bon humor i coneixes molta gent, sembla que tothom estigui de festa tota l’estona i tots siguin els teus amics.

 

No cal saber idiomes, ni saber muntar una tenda de campanya, només necessites ganes de muntar la teva pròpia experiència. Històries o moments que recordaràs sempre. T’animes?

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *