La millor experiència al Càmping Mont-roig

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aquesta història ens ha commogut. Qui creu que “l’amor d’estiu” en un càmping arribaria a alguna cosa més? Doncs aquí està la prova, Desiré ens explica la seva experiència al càmping Mont-roig i la seva bonica història d’amor.

Estiu del 93, càmping Mont-roig, província Tarragona.

En aquell moment, jo una noia de 17 anys viuria un dels meus millors estius, de fet aquest estiu marcaria la resta de la meva vida, però jo no ho sabia…

Vaig conèixer en Carles un any abans i vam començar a ser amics, de fet, era el meu millor amic. Quedàvem tots els caps de setmana i així durant tot un any. Aquell estiu la seva germana, el seu marit i la seva nena de 2 anys estaven estiuejant al càmping Mont-roig i jo li vaig comentar que els meus pares havien parlat d’anar un cap de setmana en família a la platja.

En Carles no va trigar a convèncer-nos a tots per anar el proper cap de setmana tots junts al Càmping Mont-roig. Va ser una idea Genial!

Era dissabte al matí i feia un dia espectacular, molt sol i els dos estàvem emocionats per pensar que per primera vegada passaríem un cap de setmana junts. Recordo al·lucinar quan vaig arribar per primera vegada al càmping i vaig veure totes les prestacions i activitats que hi havia, enamorada amb la piscina, les pistes de tenis, amb prendre el meu primer còctel al Pai Pai, ballar a la discoteca de nit a la piscina, el cinema a l’aire lliure (en diferents idiomes) … I, sobretot, aquella platja tan fabulosa.

Nervis per veure’ns per primera vegada en banyador, però gaudint de la mar i de la música que en “aquells temps” i sense internet consistia en un vell radiocasset, però que sonava maravellosament i especialment amb les cançons d’Eros Ramazzotti.

La nostra millor experiència que recordarem sempre! Doncs bé, uns quants anys després en Carles i jo vam passar de ser amics a ser nuvis i el 1997 a casar-nos.

Actualment tenim 2 fills de 15 i 18 anys i tot i que en diferents ocasions hem intentat tornar al càmping, finalment mai hem pogut anar, així que seria genial rememorar la nostra història d’amor / amistat juntament amb els nostres fills, que estem segurs serà molt especial.

I només aquestes coses poden passar en un càmping. Voleu saber de primera mà què és anar de càmping? Us deixem el llistat aquí perquè trieu el càmping que més us agradi.

Us hi esperem!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *