Gaudeix de l’estiu més refrescant amb els tobogans dels Campings Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

L’estiu ja és aquí i la calor fa acte de presència. Si sou amants dels càmpings familiars i dels càmpings amb nens, us presentem un pla que no podreu rebutjar: els tobogans aquàtics més divertits dels Campings Tarragona!

Anar a la piscina es convertirà en el primer lloc on els més petits voldran anar just després d’esmorzar. Jugar, nedar, bussejar i fer amics, seran els vostres aliats durant aquests dies. Podreu baixar i gaudir de les piscines més sorprenents dels càmpings familiars de la província de Tarragona, i per als més petits de casa, també trobareu tobogans preparats per a ells de forma segura, amb zones de jocs aquàtics i minitobogans.

Descobriu amb nosaltres els càmpings familiars amb els tobogans més divertits de la província de Tarragona!

Camping Resort Sangulí Salou

Al Camping Resort Sangulí Salou podreu gaudir d’una experiència en diferents àrees temàtiques, adaptades i preparades per a tota la família. Una opció perfecta per combatre la calor dels dies d’estiu.

AfricaPool_Piscina_CampingResortSanguliSalou(2)

Camping la Siesta Resort

En ple cor de Salou, el Camping la Siesta Resort us espera entre cascades i múltiples piscines. Una experiència perfecta si busqueu un càmping a Salou per gaudir de l’estiu i de les activitats a la piscina més refrescants de l’estiu.

actividades-5

Camping Els Prats Village

Entre animals i una piscina amb tobogan triple, el Camping Els Prats Village és una opció genial per gaudir de les baixades en família més divertides de l’estiu.

DJI_0011-2-1024x478

Camping Vendrell Platja

Allotjar-se al Camping Vendrell Platja és sempre una bona opció. Hi trobareu una piscina d’aventures per als més petits amb tot tipus de tobogans oberts i tancats, on grans i petits podreu divertir-vos sense passar calor.

2018-06-01 0054_preview

Camping Park Playa Bara

Situat a Roda de Barà, el Camping Park Playa Bara us espera amb una piscina amb quatre tobogans oberts. Una combinació perfecta per viure unes vacances úniques amb els més petits.

Camping Stel

El Camping Stel us espera aquest estiu amb una piscina infantil tematitzada amb tobogans petits. I, per als més grans, podreu trobar un tobogan semi obert a la piscina principal. Un complement ideal per gaudir dels vostres dies de càmping.

tobogan

Camping Creixell Beach Resort

Ràpid, gran i divertit, així és el tobogan de la piscina exterior del Camping Creixel Beach Resort. Un indispensable per fer les baixades més ràpides i divertides d’aquest estiu.

piscina-28

Camping Tamarit Beach Resort

Gaudir de la piscina del Camping Tamarit Beach Resort és sempre una idea genial, i a més a més, amb el complement dels tobogans ideals per als més petits.

Camping Playa Montroig Resort

Allotjar-se al Camping Playa Montroig Resort sempre és una fantàstica opció. Gaudiu de les seves 4 piscines equipades amb cascades, 6 tobogans i les múltiples activitats aquàtiques que s’hi realitzen. A més a més, aquesta temporada han inaugurat la nova zona SPLASH, una piscina amb més de 30 jocs infantils per als més petits. Si esteu buscant unes vacances de càmping amb nens, aquesta és el vostre càmping.

431ac9e6645656a6f52b8f8010ac152dd60122a4

Camping la Pineda de Salou

La piscina del Camping la Pineda de Salou us espera amb un tobogan obert perfecte per fer les baixades més refrescants de l’estiu.

baixanttobogan2-900x600

Gaudiu d’unes vacances perfectes als càmpings de primera categoria amb la nostra companyia. Entreu al nostre web i trobeu el vostre càmping familiar entre més de 50 opcions i, prepareu-vos per viure moments de diversió amb les activitats dels Campings Tarragona!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *