Glamping a Tarragona, unes vacances de luxe!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Anar de càmping ja no és el que era!

Anar de càmping ja no és el que era, i si vols saber perquè queda’t, et descobrirem una altra manera d’anar de càmping, sense sac i sense haver de muntar la teva tenda, en contacte amb la naturalesa i amb tots els luxes. Ens acompanyes a descobrir el glamping a Tarragona?

Si és la teva primera vegada de càmping, et convertiràs en un campinglover amb el glamping a Tarragona, una manera d’anar de càmping però amb tots els luxes, comoditats i detalls. El glamping combina l’experiència tradicional de l’acampada però amb tots les comoditats perquè tinguis una experiència increïble!

Tienda Safari Glamping en Tarragona

Als Campings de Tarragona amb opció de glamping et podràs allotjar en una tenda de campanya de luxe o en una tenda safari, amb l’interior de fusta, equipada amb cuina, wc, dutxa, habitacions i fins i tot una terrassa! T’aixecaràs amb els primers raigs del sol i amb el cantar dels ocellets, perquè el glamping et connecta amb la naturalesa d’una forma molt especial. També podràs gaudir amb la teva família de llargues barbacoes i de les nits estrellades d’estiu. 

El glamping a Tarragona, càmping amb glamur, és una manera d’anar de vacances en família per a tots aquells que sou amants del turisme natural i les aventures en família. 

Estem segurs que per a aquest 2021 estàs pensant en unes vacances a l’aire lliure i en contacte amb la naturalesa, i aquesta pot ser una opció ideal. Pots conèixer aquí els campings amb segell safe tourism, garantia d’unes vacances segures.

Glamping en Tarragona - Tienda Safari

Opcions de glamping a Tarragona 2021

Aquests són els càmpings de Tarragona on gaudir d’una experiència de glamping:

I, ara que ja t’ho hem explicat, només falta que facis les maletes i que visquis aquesta experiència de glamping a Tarragona. Repetiràs!

Glamping en Tarragona - Camping Tamarit

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *