La màgia del Nadal arriba als Campings Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ja arriba el Nadal i a Càmpings Tarragona ho tenim tot preparat perquè passeu amb la vostra família unes vacances úniques.

 

El Nadal és una època que agrada a les famílies. Ens uneix, ens emociona, ens il·lusiona i ens transporta a la nostra infància, i quina millor manera de celebrar-ho que amb una escapada de càmping. Perquè anar de càmping mola i per Nadal encara mola més!

Mother playing under blanket tent with her kids, it's Christmas and they enjoy in time together.

 

Per si mai ningú t’ho havia explicat, anar de càmping et permet connectar amb la naturalesa. Respirar aire pur i relaxar-te al so de la brisa que acaricia els arbres. Passejar entre bells paratges naturals com el Delta de l’Ebre, les Muntanyes de Prades, el Priorat o el Parc Natural Els Ports. A part de poder dir adéu a l’estrès del dia a dia i oblidar-te del rellotge.

 

Anar de càmping també és educatiu, ja que els més petits podran fer amics d’altres països alhora que aprenen idiomes i cultures noves. Podran ser lliures mentre corren amb les seves bicicletes i patinets amb tota la seguretat del càmping. I, podran jugar, córrer i ballar amb els fantàstics equips d’animació.

 

Aquest Nadal els nostres càmpings han estat treballant per a oferir-vos moltes activitats com: tallers de decoracions nadalenques, nadales, tallers de manualitats, sopars especials, festes, el Caga Tió… per als més petits. I, per als més grans us esperen amb el millor confort i qualitat d’instal·lacions perquè pugueu desconnectar i gaudir de l’estada.

 

Així que, no t’ho pensis més i vine a passar un Nadal diferent. Pots triar entre passar-la a mes de 1.000 metres d’altura o a primera línia del mar, entre boscos i valls o als peus del riu Ebre. Així que, ara toca fer les maletes i gaudir d’una escapada màgica!

 

Bon Nadal, HO HO HO!

 

Campings de costa oberts al Nadal: Camping La Llosa, Camping Arc de Bara, Camping Ametlla i Camping Cases

Campings d’interior oberts al Nadal: Camping Serra de Prades, Camping Siurana, Camping Prades Park i Camping Montsant Park.

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *