Les millors remullades en família en un entorn sorprenent

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

La calor continua fent acte de presència i la millor opció per combatre-la és gaudint d’una remullada en família a les platges de Campings Tarragona.

 

La temperatura del mar sempre és agradable, amb aigües cristal·lines on podreu veure múltiples peixos i de sorra daurada i suau. Gairebé totes tenen bandera blava, amb fàcil accés i de poca profunditat, perfectes per als més petits, perquè puguin gaudir d’una remullada tranquil·la.

Us proposem 8 platges perfectes per a passar un dia en família combinant el càmping i la platja. Descobriu-les amb nosaltres i no us en perdeu cap!

 

Platja dels Muntanyans (Torredembarra)

Un espai natural on regna la tranquil·litat. Una platja de 7km de longitud on es conserven diferents ecosistemes entre dunes i maresmes. D’aigües cristal·lines i arenes fines, és un dels indrets de platja preferits per a les famílies.

 torredembarra-319

 

Cala Jovera de Tamarit (Altafulla)

Situada als peus del castell de Tamarit és una platja idíl·lica de sorra fina i daurada i d’entrada suau, amb poca profunditat. La cala verge es troba envoltada per vegetació, amb pins que acaricien el mar. D’accés fàcil, es perfecta per gaudir amb els més petits de casa.

 

Castle of Tamarit on the Tarragona coast, Catalonia.

 

Cala Penya Tallada (Salou)

Penya Tallada és una cala petita amb una gran bellesa natural i envoltada per pins i vegetació autòctona. Situada a Salou, hi trobareu una paret rocosa que s’endinsa al mar coneguda com a la Penya Tallada. Per les seves característiques i tranquil·litat, acostuma a estar freqüentada per famílies.

 5.Cala_Penya_Tallada

 

El Dorado (Cambrils)

La platja del Dorado és una de les més tranquil·les de Cambrils. Amb 1km de longitud i amb forma de mitja lluna, es troba protegida de les onades. És un indret ideal per a les famílies amb nens, ja que els espigons no moes protegeixen de les onades, sinó que provoquen que l’entrada a l’aigua sigui suau i amb molt poc desnivell, permetent que els nens puguin jugar a la vora sense perill.

 

Cambrils beach in Tarragona Catalonia Spain Costa Daurada

 

Platja Penyals (Miami Platja)

Una de les platges preferides pels turistes que visiten la Costa Daurada. Perfecta per passar un dia de platja en família, hi trobareu aigües cristal·lines i sorra fina i daurada. Guardonada per la qualitat de les seves aigües, és una parada obligada durant els dies de calor.

 

view of Miami Playa beaches, in Mont-roig, Spain, in the summer

 

Sant Jordi (L’Ametlla de Mar)

De 100m de longitud i situada als peus del castell de Sant Jordi, la platja de Sant Jordi és de sorra molt fina i aigües cristal·lines, abraçada per un braç de roca que s’endinsa al mar provoca que les seves aigües siguin poc profundes.  Un lloc idíl·lic on gaudir d’un entorn verge.

 

A view of Sant Jordi de Alfama Fortress in Ametlla de Mar, Spain. Space for text. Copy space

 

Platja dels Eucaliptus (Amposta – Delta de l’Ebre)

La platja dels Eucaliptus al delta de l’Ebre és una de les més especials d’aquest indret. Situada a la part dreta del delta de l’Ebre us impressionarà per la seva grandària i bellesa. Oberta al mar, amb sorra fina i flora autòctona, podreu gaudir amb els més petits dels miratges i les singulars dunes que fan del Delta un paisatge insòlit. És un lloc ideal per refrescar-se a l’estiu i entrar en contacte amb la natura.

 

header-platja-eucaliptus

 

 

Si t’han agradat aquests petits oasis per gaudir en família, vine i descobreix-los en primera persona! Entra al nostre web, troba el teu càmping entre més de 50 opcions i gaudeix d’un entorn sorprenent!

 

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *