Llaminadura o entremaliadura a Càmpings Tarragona 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Estàs pensant en un pla diferent per passar la nit més terrorífica de l’any? Et ve de gust fer alguna cosa nova i gaudir d’un cap de setmana fora de casa? Doncs tenim la solució, ara pots combinar celebrar la nit màgica de Halloween o descobrir la Castanyada, amb una escapada de càmping en família als Càmpings Tarragona.

IMG_6524

Una manera d’escapar de l’estrès del dia a dia i estrènyer llaços amb els més petits de casa nostra és realitzar una escapada de càmping. Anar de càmping ens permet entrar en contacte amb la naturalesa i gaudir d’un entorn amb moltes possibilitats: aventures, conèixer nous amics, realitzar activitats a l’aire lliure…. Si a tot això li sumem que Halloween és una nit que omple de màgia tots els racons i que els càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre s’han estat preparant per a l’ocasió, el resultat és una gran aventura per gaudir en família.

Així doncs aquest any volem proposar-vos passar un Halloween diferent, vivint una experiència única gaudint de totes les activitats que càmpings com el Càmping & Resort Sangulí Salou, Càmping Serra de Prada de Conflent, Càmping Joan, Càmping Platja Montroig, Càmping Ressò-Vinyols, Càmping la Masia, Càmping Arc de Barà, Càmping Els Prats Village i Càmping Sirena Daurada entre uns altres, han preparat per a vosaltres per aquesta nit tan especial.

Decoració de caravanes amb carabasses, ciris i veles, teranyines i esquelets. Horribles passatges del terror per a adults i nens que ens faran posar els pèls de punta. Cercaviles de Halloween al ritme dels udols dels llops. Xous tematitzats amb aquesta nit tan mística. Pintar cares pels més petits amb els seus personatges terribles preferits. Jungla de la por entre aranyes gegants i zombis. Concurs de disfresses terrorífiques i, moltes més activitats que els Càmpings Tarragona us ofereixen en aquesta nit tan particular.

Però, en aquest Tot Sants pot faltar la tradicional Castanyada. La festa més important de la tardor amb l’arribada de la Castanyera, que des de les muntanyes baixa als Càmpings Tarragona per repartir castanyes torrades i moniatos rostits i, explicar històries per als més petits. Un personatge mític de la cultura catalana que encanta als nens. En alguns dels nostres càmpings celebrarem la seva arribada amb activitats especials per a aquest dia, sense oblidar-nos dels saborosos panellets, uns pastissets petits generalment rodons de pinyons, ametlla, llimona, xocolata…

Per això, us proposem celebrar amb nosaltres aquesta nit en família, viure una experiència on tots els membres s’ho passaran genial i on gaudireu d’un temps únic.

I, si voleu descobrir el fascinant entorn que ens envolta, podeu passar un dia a PortAventura, el parc d’atraccions de la Costa Daurada que durant aquests dies es tematitza de Halloween entre carabasses, esquelets, bruixes i moltes sorpreses més. O, passejar pels històrics carrers de Tarragona, deixar-vos enamorar per la costa del Mediterrani, descobrir el Delta de l’Ebre o tastar els vins del Priorat, entre molts altres plans més.

Així que entra al nostre web i reserva ja la teva nit de Halloween, tens més de 25 càmpings esperant-te. De veritat t’ho perdràs?

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *