Què opinen dels càmpings de la Costa Daurada?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Si encara no heu provat l’experiència campista i no sabeu per on començar, algunes de les nostres seguidores s’han animat a compartir les seves opinions i experiències en algun dels càmpings de la Costa Daurada. Vols veure quins són?

Aquesta experiència ens la comparteix la Montse, va picotejant i provant algun dels càmpings de la Costa Daurada, el seu lloc favorit per a les seves vacances.

Camping & Resort Sangulí

Nosaltres no érem una parella de càmpings, però en néixer els nostres nens i provar ja no podem deixar aquesta meravella de món que ens té enamorats. Comencem amb allotjament (bungalow, mobile home) però vam voler anar una mica més enllà. La gran aventura de la tenda de campanya amb el just i necessari.

Sens dubte la Costa Daurada per clima, platges i la seva gran varietat per escollir, és el nostre destí des de fa més de deu anys. La nostra història comença al Càmping & Resort Sangulí amb caps de setmana en els seus allotjaments, especialment en Halloween, un grup de grans amics i molts nens petits. No podem tenir una millor opinió d’aquest càmping.

És un càmping bastant gran, que pel meu gust, no el de tots, compleix 100% amb els requisits per a una estada agradable. És un càmping on sens dubte el que més valoro és la seva animació i atenció tant per als grans i per als petits, on hem format una bonica família campista entre amics i coneguts i on l’ajuda dels uns als altres fa, del món càmping, la millor de les experiències.

La Maria, també ha volgut compartir amb nosaltres la seva opinió per algun dels càmpings de la zona de la Costa Daurada.

Càmping Stel

A nosaltres ens encanta anar de càmping i com no tenim el necessari per anar a parcel·la sempre hem d’anar de bungalous, per sort cada vegada són més els càmpings que ofereixen està modalitat.

La nostra primera aventura va començar fa anys al Càmping Stel, la meva opinió no pot ser més que ideal.
Té uns bungalous per a tres persones que surten a un preu boníssim i és un lloc meravellós amb un tobogan de la piscina molt gran. És molt divertit. Ens van encantar els teepees indis que tenen a la zona esportiva i la platja la tens a la fi del càmping, en una zona molt calmada, on hi ha un barracó de fusta amb una secció tancada que era perfecte per a les nits que encara refrescava.

Aquesta experiència ens va canviar per complet la idea de vacances i des de llavors busquem poder gaudir d’instal·lacions a l’aire lliure, esportives i piscines amb més coses que aigua. Els nens gaudeixen dels tobogans, l’animació que hi ha i nosaltres vam gaudir doble, per ells i per la tranquil·litat que ens aporta. Res a veure amb un hotel ple de gent en un espai tancat, menjar en un bufet així, no val la pena.

El millor que hi ha en un càmping és poder fer-te el teu propi menjar i poder gaudir-lo a la terrassa del bungalow amb tota la família. Això si, porteu provisions, menges més del que penses!

Ara que ja saps com han estat les seves opinions dels càmpings de la Costa Daurada, t’animes a provar? Et deixem aquí la llista de càmpings de la Costa Daurada.

Crea la teva pròpia opinió i viu una experiència càmping!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *