Paisatges naturals per descobrir des dels càmpings

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Les muntanyes de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre són l’indret paradisíac ideal per a passar-hi les vacances. Es tracta d’un entorn que convida a l’observació del territori, a capturar imatges úniques i a gaudir de la naturalesa i la gastronomia que s’hi amaga. Les exploreu des dels càmpings?

 

Si sou dels actius: una gran quantitat d’activitats i esports de muntanya us hi esperen. Des de barranquisme, l’escalada o el caiac, fins a rutes en bicicleta, a peu o en 4×4. Les muntanyes de Prades, la Serra del Montsant o el Parc Natural dels Ports són alguns exemples d’aquest extraordinari patrimoni natural. A Prades us proposem també la descoberta de la vil·la vermella; al Montsant  les rutes d’ermites i l’espectacular Siurana i als Ports deixeu-vos captivar per les rutes que mostren la riquesa natural d’un indret únic.

Campings Muntanya Costa Daurada

Si sou amants del vi i la gastronomia, la muntanya també és una destinació a recórrer. Vinyes que s’enfilen muntanya amunt, restaurants que combinen receptes tradicionals amb cuina d’autor i productes amb segell de qualitat conreats en plena natura. Són territoris amb ADN únics, com el Priorat, el Montsant, la Conca de Barberà, la Terra Alta o el Camp de Tarragona.

Càmpings_Muntanya_CostaDaurada_1

Miradors espectaculars, pobles tranquils de gran bellesa natural, paisatges singulars, gran riquesa de fauna i flora… Teniu ganes de venir? Us esperem als càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

 

Gaudiu d’aquest destí natural que de ben segur que us fascinarà!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *