Pedaleja pels racons de la província de Tarragona i descobreix una zona campista única

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Anar de càmping és una experiència única que ens permet realitza múltiples activitats amb el medi i entrar en contacte directe amb la naturalesa. Una de les còmplices per a que aquesta experiència sigui completa és  la bicicleta, ideal per gaudir d’una aventura tot descobrint els indrets més sorprenents de la província. A part, és una activitat que està a l’abast de tothom i perfecta per realitzar en família.

La província de Tarragona i els Càmpings Tarragona us esperen amb diverses rutes per gaudir en família entre valls, cingles, antigues vies del tren actualment restaurades… Agafeu paper i bolígraf, us descobrim 5 rutes TOP per aquest estiu!

 

VIA VERDA DE LES TERRES DE L’EBRE

Una ruta turístico-cultural que transcorre per l’antiga via fèrria de la “Val del Zafán”. Durant el seu recorregut podreu gaudir de les antigues estacions de tren ara actualment restaurades i convertides en espais d’oci i restauració i, també dels túnels i diferents elements que s’utilitzaven en aquest trajecte.

L’itinerari és lineal i es pot començar des de la capital de la comarca del Baix Ebre, Tortosa o bé des d’Horta de Sant Joan a la Terra Alta. La diferència es que si es comença per Tortosa, el camí fa pendent ascendent, mentre que si es comença des de la Terra Alta, el pendent està invertit.

De forma descendent, la via Verda travessa les poblacions d’Arnes, Horta de Sant Joan, Bot, Prat de Comte, Pinell de Brai a la Terra Alta. I, Benifallet, Xerta, Aldover, Jesús, Roquetes i acaba a Tortosa, al Baix Ebre.

Durant aquest trajecte, podeu descobrir la zona de la Fontcalda a Gandesa on podeu refrescar-vos a les aigües del riu Canaletes.

Via Verda Terra Alta i el Canaletes

Via verda Terra Alta i Canaletes
©Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre

 

RUTA DEL CISTER

Seguint el traçat del GR175, la Ruta del Cister és molt més que un sender: és el vincle d’unió entre els tres monestirs del Cister més rellevants de Catalunya: Santes Creus, Poblet i Vallbona, situats a les comarques de l’Alt Camp, Conca de Barberà i Urgell.

Aquesta ruta és circular amb una longitud de 108km i, es pot realitzar per etapes. Apta per a totes les persones, sempre que, la seva condició física li permeti. Per a les famílies amb nens petits, és aconsellable realitzar-la per etapes o bé a peu.

 

 

Monastery of Santa Maria de Poblet, Catalonia, Spain overviewMonastery of Santa Maria de Poblet, Catalonia, Spain overview

Poblet

DELTA DE L’EBRE

Descobrir el Delta de l’Ebre als pedals de la bicicleta és una experiència que permet entrar en contacte amb l’entorn natural de la Reserva de la Biosfera i descobrir un paisatge únic.

El Delta de l’Ebre us ofereix un recorregut ideal per famílies, entre extensions de camps d’arròs.

Si teniu pensat descobrir el Delta de l’Ebre, feu-ho en bicicleta. Podeu accedir amb les vostres bicicletes o bé llogar-les a les diferents empreses de lloguer com la Casa de Fusta.

Cicloturisme PN Delta Ebre

Cicloturisme Parc Natural del Delta de l’Ebre ©Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre

 

RUTES MUNTANYES DE LA COSTA DAURADA

Les Muntanyes de la Costa Daurada són un indret ideal per al turisme actiu: senderisme, escalada, BTT, touring, hípica, i moltes altres activitats us hi esperen. Els municipis de les Muntanyes de la Costa Daurada conformen un territori de paratges boscosos i agrícoles força diversos però amb un denominador comú: el seu encís rural i mediterrani.

En aquest territori podeu trobar diferents rutes amb diferents graus de dificultat, i les podeu consultar aquí.

Esports BTT familia

 

VIA DEL MONTSANT

Us proposem el repte de fer la volta amb bicicleta de muntanya a tot el Parc Natural de la Serra de Montsant passant pels seus municipis.

La Via de Montsant us condueix per la vora dels grans cingles del Montsant, a través de camins centenaris com el Camí dels Cartoixans. Us apropa a la Cartoixa d’Escaladei i a ermites emblemàtiques ubicades en indrets carregats d’espiritualitat. Podreu pujar a la serra de la Llena amb unes vistes extraordinàries del congost de Fraguerau i, gaudireu dels paisatges singulars del Priorat. Una aventura per gaudir en família sobre rodes!

 

BTT Montsant

 

Ara que ja us les hem descobert, no us oblideu de portar el calçat adequat, una botella d’aigua per la calor, protecció solar, el casc i la càmera de fotos per immortalitzar les panoràmiques!

I, ja només i faltes tu! No t’ho pensis més i vine a descobrir el nostre entorn natural a ritme dels pedals.

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *