Aquest estiu remulla’t als Campings de Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Descobreix els càmpings de Tarragona amb parcs aquàtics

El bon temps i la calor ja ha arribat als càmpings de Tarragona, i ja ho tenim tot preparat perquè en les teves vacances no et faltin tobogans aquàtics, remullades a la piscina, refrescants banys en els gorgs naturals i infinits aventures de platja en família. Sabem que el que més agrada als petits és córrer descalços per a acabar amb un salt ben alt a la piscina, i com més salpicant sigui, millor!

Doncs prepara’t perquè t’explicarem els càmpings de Tarragona amb piscines i tobogans que semblen veritables parcs aquàtics. Comencem!

 Camping Vendrell Platja

Situat en el municipi del Vendrell, al nord de la província de Tarragona, el Camping Vendrell Platja és un resort amb un parc aquàtic infantil amb tobogans coberts i descoberts, dolls d’aigua i jocs aquàtics. Una piscina de poca profunditat ideal per als més petits. El càmping també disposa d’una piscina de més profunditat i a escassos metres, es troba la platja del Vendrell, amb 10km de costa, sorres fines i aigües transparents.

Camping Park Playa Bara

Situat en el municipi de Roda de Barà, el Camping Park Playa Barà és un resort amb múltiples piscines per a totes les edats. També, si ho prefereixes, podràs gaudir d’un bany a la platja, ja que el Càmping Park Platja Barà té accés directe a la platja. I per si et sembla poc, també podràs relaxar-te en el seu SPA!

Camping Stel

El Càmping Stel es troba al municipi de Roda de Barà, a primera línia de la platja. És un càmping considerat com “BEST CÀMPING D’EUROPA” pels clubs de càmping europeus ADAC i ANWB.

En el Càmping Stel podràs gaudir dels capbussons a la seva piscina de jocs infantil, en els jaccuzzis i hidromassatges, tobogans aquàtics i múltiples activitats d’animació a la piscina, com: waterpolo, aiguagim, natació…

Camping Creixell Family Resort

Situat en el municipi de Creixell, el Camping Creixell Family Resort disposa d’una piscina amb un súper tobogan on els més petits no voldran deixar de baixar.

La zona de piscina del càmping disposa de piscina infantil i piscina amb més profunditat, i amb zona d’hidromassatges!

A menys de 10 minuts es troba la platja de Creixell, una platja quilomètrica d’aigües netes, sorra fina i molt poca profunditat.

Camping CAPFUN L’Alba – CAPFUN Mirmanda – CAPFUN L’Aube – CAPFUN Montblanc Park

La cadena de campings CAPFUN a la província de Tarragona disposa de 4 càmpings: càmping l’Alba (Creixell), Càmping Mirmanda (Cambrils), L’Aube (Deltebre) i Montblanc Park (Montblanc). Són càmpings on les activitats aquàtiques, els tobogans de colors, els castells aquàtics i les piscines són els protagonistes.

Camping Tamarit Beach Resort

El Camping Tamarit Beach Resort està situat a Tarragona, en la zona de Tamarit i als peus del mateix castell de Tamarit. És un càmping guardonat com “BEST CÀMPING D’EUROPA” i considerat aquest 2022 com a “Millor Càmping d’Europa pels seus allotjaments”.

El càmping Tamarit Beach Resort us espera amb una zona aquàtica amb múltiples piscines, tobogans, jocs aquàtics, activitats aquàtiques i una infinitat de diversió relacionada amb aquest mitjà que tant agrada als petits de casa. També, el càmping està situat a primera línia de la mar, amb accés directe a la platja.

Camping Torre de la Mora

Situat en la zona de la Mora, a molt pocs quilòmetres de la ciutat de Tarragona, el Camping Torre de la Mora és un càmping de platja, a primera línia de la mar i amb una zona aquàtica ideal per a les teves vacances en família. Podràs gaudir de la seva piscina infantil amb tobogans, dolls, jocs aquàtics… i d’una altra piscina de grans grandàries amb mes profunditat. El Càmping té accés directe a la platja de la Mora.

Camping La Siesta Salou

Situat al cor del municipi de Salou, el Camping La Siesta és un veritable oasi de vegetació on les piscines són les protagonistes. Podràs refrescar-te durant els dies més calorosos d’estiu entre fonts, cascades o bé en la seva piscina infantil amb tobogans i jocs aquàtics.

Camping & Resort Sangulí Salou

El Camping & Resort Sangulí Salou és considerat un dels “BEST CÀMPING D’EUROPA” pels principals clubs de càmping europeus ADAC i ANWB. L’any 2021 va ser triat com a “MILLOR CÀMPING D’EUROPA” per votació popular a partir de les experiències dels campistes que ja s’havien allotjat.

En el Càmping & Resort Sangulí Salou trobaràs fins a 5 zones de piscina diferents! Podràs fer múltiples baixades pels múltiples tobogans que disposa el càmping, remullar-te en la piscina infantil, divertir-se els mes petits al castell aquàtic i fins a prendre’t un refresc en el bar aquàtic de la piscina Happy Pool.

I si et sembla poc, el càmping té piscina per a mascotes!

Camping Alannia Els Prats

El Camping Alannia Els Prats és un resort de càmping situat a Mont-roig del Camp, a primera línia de la mar i amb accés directe a la platja. És un càmping amb la distinció “BEST CÀMPING D’EUROPA” pels principals clubs de càmping europeus.

En el Càmping Alannia Els Prats podràs gaudir d’una zona aquàtica per als més petits amb una piscina de poca profunditat amb diferents jocs aquàtics. També podràs refrescar-te en la seva altra piscina amb major profunditat.

Camping La Torre del Sol

Situat a primera línia de la platja a Mont-roig del Camp, el Camping La Torre del Sol és un altre dels càmpings de Tarragona amb la distinció “BEST CÀMPING D’EUROPA” pels principals clubs de càmping europeus. Un càmping ideal per a gaudir d’unes vacances entre tobogans, piscines, activitats aquàtiques i molta platja.

Playa Montroig Camping Resort

El Playa Montroig Camping Resort està situat a Mont-roig del Camp i també és un càmping amb la distinció “BEST CÀMPING D’EUROPA” pels principals clubs de càmping europeus. Situat a primera línia de la mar i amb accés directe a la platja, el Playa Montroig Càmping Resort disposa de dues àrees aquàtiques, una d’infantil amb múltiples dolls, tobogans i jocs aquàtics, i una altra zona de piscines més profundes amb tobogans.

Si t’agrada tot això que t’hem explicat, ara només fa falta que trobis el teu càmping ideal en www.campingstarragona.com entre més de 50 opcions! I a gaudir de les piscines dels Càmpings de Tarragona: Unique Càmping Destination!

También te puede interesar

Campings de Temporada a Tarragona

Coneix tots els campings de Tarragona que ofereixen temporada i gaudeix d’unes vacances al teu ritme a la Costa Daurada o Terres de l’Ebre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *