Plans per a gaudir d’un setembre diferent a Càmpings Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Si estàs pensant en uns dies de desconnexió amb nens, amb la teva parella o amb amics, fes les maletes i reserva ja el teu càmping!

Setembre encara ens guarda dies amb temperatures altes, perfectes per a gaudir de les platges o muntanya ara ja menys concorregudes. Aprofita els últims dies de vacances i allarga el teu estiu amb una escapada de càmping a la província de Tarragona.

I per què els càmpings de Tarragona?

A Càmpings Tarragona disposem de càmpings al costat del mar, perfectes per una escapada durant el mes de setembre i acabar els últims dies d’estiu a primera línia del mar. Les nostres platges són de sorra fina i amb temperatures suaus, poc profundes i amb les aigües cristal·lines on pots gaudir de llargs passejos a l’alba o vesprejar en companyia dels més petits de casa.

gavina_camping_resort_001

Per contra, si ja estàs cansat de platja i prefereixes l’interior, també pots passejar per les nostres muntanyes. Tenim més de 200 rutes a peu entre magnífics valls que et porten a piscines naturals, barrancs, cims de més de 1000m, boscos de pins on canten els ocells… I on podràs gaudir d’una bona gastronomia. Poblacions com Prades, Vilanova de Prades, Capafonts, Falset, Horta de Sant Joan, Gandesa… t’enamoraran amb els seus carrers empedrats i els seus balcons amb flors de colors.

També pots passar un dia increïble en família en PortAventura, el parc millor valorat de tota Europa! Podràs gaudir de les atraccions de les 5 àrees temàtiques que té el parc, una gaudida per a tota la família.

PAP_Mediterrania_Furius Baco

Activitats culturals a Tarragona

Un altre dels nostres plats forts és el gran llegat cultural que va des dels romans, fins al modernisme. Durant aquest mes podràs recórrer les diferents rutes, visitar monuments com El Pont del Diable, la Catedral de Tarragona, el Amfiteatro Romano de Tarragona, el Monestir de Poblet, el Monestir de Santes Creus… I entendre la nostra cultura tan lligada al nostre territori.

Setembre és un mes perfecte per a gaudir de les diferents festes majors com la de Santa Tecla a Tarragona, on podràs veure espectacles, castellers, música al carrer, concerts… Però no només la capital es vesteix de festa, sinó que també podràs gaudir de les Festes Majors de Reus, Torredembarra, Tortosa, Gandesa…

Diables I

I si ets un amant de la naturalesa, no t’oblidis de visitar el Delta de l’Ebre, que al setembre presenta el seu color daurat més impressionant. El color daurat li ho dóna l’espiga de l’arròs que ja està a punt de ser segada. Pots aprofitar aquest moment per a participar en les diferents festes de la sega que se celebren durant tot el mes.

87

© Ajuntament de Deltebre

Com pots veure, setembre és un mes perfecte per a desconnectar amb una escapada de càmping i acabar les vacances amb les piles carregades. Entra ja en la nostra pàgina web i troba el teu càmping ideal entre més de 50 opcions!

También te puede interesar

Comments are closed.