Platges per anar amb gossos a Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gaudeix de les teves vacances a Càmpings Tarragona i refresca’t a les nostres platges per anar amb gossos!

La primavera ha arribat a Càmpings Tarragona omplint de flors i colors tots els nostres racons. Els càmpings ja estan a punt d’obrir les seves portes a la temporada 2019 i ja només queda programar una escapada.

Els Càmpings de Tarragona estimen a les famílies, i quan diem famílies, són les famílies al complet, amb mascota inclosa. Són molts els nostres establiments que ja els accepten i tenen per a ells serveis com: piscina per a gossos, parcs de agility, pipican… Vols saber quins són? Consulta aquí.

Però això no ho és tot. A la província de Tarragona, apostem per a una estada plena, amb platges on les mascotes són benvingudes, on poden córrer, xipollejar i banyar-se en aigües poc profundes. Una oportunitat per gaudir d’un bany refrescant al Mediterrani durant els mesos d’estiu.

Així doncs, agafa paper i boli que comencem

Platja Bon Caponet a l’Ametlla de Mar

A la Urbanització Roques Daurades es troba la caleta Bon Caponet, d’uns 50m de llarg. Està situada en una zona molt tranquil·la. Les seves aigües són poc profundes, i la sorra és de graveta. Una bona opció per a gaudir d’un dia de platja Captura de Pantalla 2019-04-01 a les 16.08.52

© Patronat de Turisme de l’Ametlla de Mar

Cala del Cementiri a l’Ametlla de Mar

Petita cala d’uns 20m de llarg i 15m d’ample, i de molt fàcil accés. No és de sorra, si no que és de pedres rodones. Una bona opció si no vols que el teu gos sigui una croqueta de sorra.

 

Captura de Pantalla 2019-04-01 a les 16.10.21© Patronat de Turisme de l’Ametlla de Mar

Platja de la Platjola a Alcanar

Aquesta platja té una longitud d’uns 300m i un ample d’uns 8m. Destaca per tenir unes aigües molt netes. El sòl és perfecte per a anar amb mascota, ja que són petits còdols. Forma part del conjunt de platges i cales conegudes amb el nom de Timbes, amb un valor ambiental i ecològic elevat, per això se la considera com a platja verge.

Captura de Pantalla 2019-04-01 a les 16.11.46

© Patronat de Turisme d’Alcanar

 Platja de la Basa de la Arena – Delta de l’Ebre

Aquesta platja és una de les favorites per a anar amb la teva mascota. Se situa dins del Parc Natural del Delta de l’Ebre. És una platja verge, extensa i aïllada, de sorra fina, aigües poc profundes i tranquil·les.

Captura de Pantalla 2019-04-01 a les 16.14.00

© Playas Para Perros

 

Platja de la Riera d’Alforja a Cambrils

Des del 2016, Cambrils dóna la benvinguda a les nostres mascotes a la platja de la Riera d’Alforja. Es tracta d’un tram localitzat a un costat de la riera d’Alforja entre el passeig de les Palmeres i un petit bosc. En aquesta platja podreu trobar fins a una dutxa per a les mascotes! Captura de Pantalla 2019-04-01 a les 16.16.32

© Red Canina

Ara que ja saps quins són els nostres establiments que accepten mascota i totes les platges per anar amb gossos no tens excusa per planificar-te  un moment refrescant i divertit amb ells aquest estiu, arriba el moment fer la maleta i descobrir els Càmpings Tarragona!

Passareu unes vacances molt guau!

 

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *