Porta la teva mascota al càmping!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

T’agrada la platja i vols compartir-la amb el teu millor amic? Et proposem una escapada de vacances als càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, perquè bona part d’ells accepten mascotes.

Gos_aigua

Aquest estiu, a més, podràs refrescar-te a les platges de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre que permeten l’entrada d’animals de companyia. Saps quines platges són?

 

A l’Ametlla de Mar, a la platja de Bon Caponet i a la Cala del Cementiri podràs d’uns banys refrescants amb el teu amic. Són cales més pedregoses però molt tranquil·les.

 

La Platja La Platjola, a Alcanar, és una altre de les destinacions on capbussar-se amb les mascotes. Es tracta d’una platja formada per còdols petits, i és l’única de la costa d’Alcanar apta per a gossos.

 

Al Delta de l’Ebre podràs accedir amb el teu gos a La Bassa de l’Arena, una platja que es troba al Parc Natural del Delta de l’Ebre.

 

Cambrils també s’uneix a aquesta iniciativa i ha preparat una platja per a gossos que s’ha inaugurat recentment. Es tracta de la platja de la Riera d’Alforja.

 

 

Gos_platja

Descobreix amb la teva mascota els càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i gaudeix de les platges del territori.

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *