Càmping, una paraula amb molt significat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Anar de càmping no és només una paraula, ni un viatge, és un estil de vida, una aventura que t’omple i vius situacions que en altres circumstàncies no hauries viscut.

Una seguidora nostra, anomenada Judit, ha descrit a la perfecció què és un càmping. Us ho deixo a continuació.

Què és un càmping?

Ningú que no hagi anat a un càmping ho entendrà. El fet d’estar en la teva parcel·la prenent el sol i gaudint el soroll de les onades de la mar, el sol que escalfa la tenda de campanya i et fa matinar per gaudir d’un dia més, els amics que pots arribar a fer, de tot arreu del món, i alguns que es quedaran per sempre en la teva vida retrobant-los amb tu cada estiu. No es pot parlar d’una sola experiència, però la sensació que t’aporta és de pur plaer i tranquil·litat. Diversió per a tots els nens, els quals sempre recordaran aquesta experiència.

Per als que no saben el que és, tot i que amb paraules no n’hi ha prou, és despertar un dia d’estiu tenint un jardí sencer a la teva disposició, on pots passejar gaudint la vegetació, davant d’una platja que s’estén al llarg de càmping. Tenir veïns encantadors que et van saludant cada matí amb un somriure durant el temps que estiguis aquí. La piscina s’omple de nens fent activitats amb animadors des de la primera hora del matí, ballant, cantant i jugant. Com si amb tot això no n’hi hagués prou, a la nit, després de sopar, al restaurant pots acudir als espectacles nocturns plens de màgia, música i diversió.

La llibertat ens enamora, i això és el que tenen els càmpings on et pots allotjar o bé amb una tenda de campanya, amb caravana o en un dels seus bungalous, si tens bon gust, amb vistes a la mar. És un lloc on tots som una mica més; una mica més oberts, una mica més generosos, una mica més petits, una mica més somiadors, i molt més feliços.

La vida del campista no pots entendre-la sense viure-la, i jo convido a tots a conèixer-la tal com és, des de dins.

Ara que ja saps què és un càmping, t’animes a viure-ho tu? Tu tries si en una parcel·la o bungalou.

 

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *