Què fer i què veure a Terra Alta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tens un viatge o passaràs un dia a Terra Alta i no saps què veure o què fer? La nostra seguidora, Iris, ens recomana una ruta i alguns llocs que no et pots perdre. De Ruta per Terra Alta!

Per a nosaltres, estiu és sinònim de Terra Alta. Fa anys que no concebem un estiu sense passar per aquestes terres. Se’ns presenta com destinació perfecta a què anar en família per gaudir de natura i tranquil·litat. En aquest post, per això ens centrarem en alguns d’aquells llocs en els quals si hem estat i que per tant us recomanem.

  • Via Verda. Aprofitant l’antic recorregut de ferrocarril transcorre aquest tram de la via Verda. Càmping Terra Alta, la nostra parada assegurada a la zona compta amb accés directe a la via. Nosaltres ho hem descobert ja amb Manuel en les nostres vides, el nostre fill, i us asseguro que arribar als antics túnels del ferrocarril li va semblar fascinant. N’hi ha de diferents mides, alguns d’ells tan llargs que no es veu la llum a l’altre costat.
  • Estrets. Ruta que us anirà portant per diferents tolls d’aigua, ja que el riu ens acompanya durant tota la ruta. Les seves aigües cristal·lines i de cabal irregular, vessen al riu Algars i entren a formar part de la xarxa d’afluents de l’Ebre. És fàcil admirar voltors a la zona raó per la qual està prohibida l’escalada a la Mola Dels Viarnets.

  • Museu Memorial de la Batalla de l’Ebre a Gandesa. Un dels matins vam decidir visitar aquest museu d’entrada molt econòmica i contingut molt interessant. Trobem en ell material i objectes de la batalla del 38 i als més petits de la casa els desperta molta curiositat.

Per als dos pròxims destins cal allunyar-se una mica més i entrar a la comarca veïna. Però seria pecat no fer-ho aprofitant la proximitat que Terra Alta ens proporciona.

  • Font de la Rabosa. Enmig del poblet de Beseit trobem aquest meravellós lloc. És de fàcil accés i es pot deixar el cotxe a prop sense problema. El bany amb gossos està prohibit i subjecte a multa.
  • Piscina Natural de Beseit. També a Beseit, trobem aquesta piscina natural. Cal pagar uns cinc euros per poder aparcar al pàrquing que et deixa a uns escassos 100 metres. Els diners recaptats van destinats al manteniment i la conservació de l’indret. Recomanem arribar d’hora per poder gaudir-la de veritat, de cara al migdia es comença a omplir de gent i malgrat que és molt gran l’espai dels voltants no ho és tant com sembla.
    Avançant i pagant una mica més hi ha l’opció d’aparcar en un punt més proper a l’inici de la ruta del Parrissal. Molt recomanable, encara que no apta per a nens petits.

Ara que ja sabeu què fer a Terra Alta, us animeu i viviu una experiència càmping?

Us estarem esperant!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *