Què fer i visitar a Ametlla de Mar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vens a Ametlla i no saps què fer o què veure? La nostra seguidora Cristina Canals ens explica la seva experiència i el recorregut que va fer durant la seva estada. El seu resum és: “Va ser una experiència perfecta que tornarem a repetir molt aviat” T’ho perdràs?

Visitar les cales

Us voldria aconsellar un càmping en el qual vam passar uns dies fabulosos. Està situat a la província de Tarragona i és el càmping l’Ametlla (Ametlla de Mar). Va ser a principis de setembre, ens vam allotjar en un bungalou i ens vam sentir com a casa; un allotjament amb totes les comoditats que es poden necessitar. Vam passar bons moments en ell: vam gaudir cuinant amb tots els estris i equipament que hi havia a la cuina, per després sortir a menjar al porxo, ens relaxem i prenem la fresca a les nits. Les habitacions són bastant àmplies, per ser un bungalou, i els banys i dutxa també. El càmping disposa de piscina, bar, terrassa a l’ombra on vam degustar un ric peix fresc, espectacles i activitats d’oci per a totes les edats … Però les dues coses que més ens van agradar van ser la seva immillorable ubicació i el seu accés a peu a les dues cales d’aigües cristal·lines; unes cales tranquil·les i precioses.

Visitar el poble d’Ametlla de Mar

El poble de l’Ametlla de Mar és preciós per anar a fer una volta, recórrer els seus carrers, visitar el castell de Sant Jordi, passejar pel port pesquer, veure els pescadors i respirar l’olor de mar i peix acabat de pescar.

Bany amb tonyines

Des del poble vam agafar una excursió per anar-nos a banyar amb tonyines; no us ho podeu perdre perquè és una experiència única. És una excursió en catamarà on hi ha una petita explicació sobre la pesca de les tonyines i finalment pots bussejar amb les tonyines amb la màscara i el tub de snorkel.

Fer senderisme

Aprofitem també per fer senderisme, ja que pel càmping passa el GR 92, “Camí de Ronda”, són rutes aptes per a tot el públic i d’una bellesa inimaginable. Va des de la platja Estany Podrit a la Platja del Pont de l’Àliga. Durant la ruta et trobes amb petites cales per descansar i gaudir l’entorn. Una magnífica idea per gaudir de la natura a Ametlla de Mar.

Podeu trobar diferents rutes per fer senderisme.

Parc natural del Delta del Ebre

L’últim dia vam aprofitar per fer una excursió al Parc Natural de Delta de l’Ebre, per observar les aus, visitar les “muscleres”, la casa de fusta, la “banya” i menjar un bon arròs. Va ser una estada perfecta que tornarem a repetir molt aviat.

Ara que ja saps alguna de les coses què pots fer a Ametlla de Mar, t’animes a visitar-la? Et deixem els càmpings a Ametlla de Mar, tria el que més t’agradi, viu una bona experiència i uneix-te a la vida al càmping.

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *