Quina mida haurà de tenir la vostra tenda de campanya?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Esteu pensant en les properes vacances i encara no teniu una tenda de campanya? En aquest post us donarem cinc idees per escollir per a la millor tenda on podreu passar unes vacances ideals:

 

  • En primer lloc, haureu d’identificar quin serà l’ús de la tenda i saber quina serà la capacitat ideal? Es tracta d’un equipament que haurà de ser còmode per a passar-hi les hores en el cas que faci mal temps.
  • En segon lloc, haureu de definir quin tipus de vacances us agraden? Si preferiu una estada curta o d’itinerari, és a dir vacances amb parades de dos o tres dies o caps de setmana, haureu de comptar amb tendes que siguin molt lleugeres i fàcils de muntar. Mentre que si opteu per unes vacances de llarga durada és millor una tenda que tingui més espai interior que també us permeti emmagatzemar els vostres complements del càmping.

 

  • I ara, sabeu quants anireu de càmping? La capacitat d’una tenda és també un altre dels factors de pes a l’hora de comprar-la. Si us agraden les llargues estades us aconsellem tendes amb habitacions davant per davant i que també disposen de zona de dia i nit separades.

 

  • Quin haurà de ser el preu just? La qualitat haurà de ser també un factor important. El nostre consell: que realitzeu la compra tot pensant amb una tenda que disposi d’un mínim de qualitat, d’aquesta manera podreu amortitzar molt millor la inversió.

 

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *