Refrescat a les piscines naturals de la zona Campings Tarragona i descobreix un entorn sorprenent

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Més enllà de les fantàstiques platges de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, a Campings Tarragona també tenim fantàstics rius que ens regalen gorgs i salts d’aigua perfectes per refrescar-nos durant els dies més calorosos de l’estiu.

Després de passejar per les rutes i els camins entre valls, cingles, boscos i estrets, trobar una piscina natural sempre és una sorpresa que ens omple d’eufòria.

Descobrim aquests espais privilegiats!

 

LA FONTCALDA I LA FONT DELS XORROS (Gandesa)

Rodejat per un paisatge de gran bellesa, al cor de la Serra de Pàndols i Caballs, trobem els banys termals de la Fontcalda al municipi de Gandesa. Un entorn encantador amb molta vegetació, boscos de pins i roca que acompanyen al riu Canaletes.

Amb una temperatura de 28 graus, els banys termals de la Fontcalda, coneguts amb el nom de “Els xorros” són una font mineral medicinal, ja que l’aigua que flueix d’allí està carregada de magnesi, clorur de sodi i carbonat càlcic.

S’hi accedeix per la Via Verda que recorre l’antiga línia ferroviària del Val de Zafán. Un recorregut genial entre túnels, antigues estacions de ferrocarril i paisatges meravellosos per gaudir en bicicleta i descobrir un  entorn natural únic.

© Consell Comarcal de la Terra Alta

EL TOLL DE VIDRE (Arnes)

Ubicat al cor del Parc Natural Els Ports, el Toll de Vidre és una piscina natural de fàcil accés tan en bicicleta com amb cotxe propi. Format pel riu Algars, és un espai natural únic on es pot gaudir en família dels tobogans naturals o bé dels salts des de les roques.

© Consell Comarcal de la Terra Alta

EL TOLL DELS ARENALS (La Sénia)

Situat a les Terres de l’Ebre i no molt lluny de la Serra del Montsià, el Toll dels Arenals és una piscina natural formada pel riu Sènia. Es pot accedir fàcilment en cotxe i és ideal per als més petits de casa on poden gaudir de les fresques aigües de poca profunditat.

© Ajuntament de la Sénia

NIU DE L’ALIGA (Alcover)

Després de citar les piscines naturals de les Terres de l’Ebre, ara toca parlar de les de la Costa Daurada. Un dels espais per excel·lència és el Niu de l’Àliga a Alcover. Accessible a peu i format pel riu Glorieta, és un entorn fascinant entre cingles i boscos frondosos.

L’aigua és la protagonista en aquest espai, ja que flueix constantment al llarg del camí formant múltiples piscines naturals genials per refrescar-nos durant l’estiu.

© Joan Alberich-Museu d’Alcover

FONT DE LA LLUDRIGA (Capafonts)

Al llarg del riu Brugent podreu gaudir de diferents piscines naturals d’aigües totalment transparents amagades entre roques i vegetació. Un espai perfecte per jugar a jocs aquàtics gaudint de la naturalesa. La font principal d’aquest riu es troba a Capafonts, un lloc ideal per realitzar múltiples rutes en família.

© Rafel López-Monné

ELS GORGS DE LA FEBRÓ (La Febró)

Format per una escletxa de la roca de la Serra de la Mussara, els Avencs de la Febró són de gran bellesa, accessibles a peu des del refugi de la Mussara. El camí que condueix fins allí està sota l’ombra bona part del camí, ja que es troba envoltat de bosc.

© Ajuntament de Prades

Després d’una breu caminada, descobrireu múltiples piscines naturals amb cascades i aigües transparents i fresques. Preneu el temps de relaxar-vos als Campings Tarragona, de gaudir d’aquest entorn, respirar aire fresc i d’una bona capbussada.

Us esperem!

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *