Set càmpings de Tarragona guardonats com a millors d’Europa 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Celebrem que set càmpings de Tarragona han estat premiats com a millors d'Europa per ADAC i ANWB

Avui ens hem aixecat amb la gran notícia que 7 càmpings de la província de Tarragona havien obtingut les distincions de millors càmpings d’Europa pels prestigiosos clubs de càmping ANWBADAC. Cinc dels set càmpings premiats han estat guardonats pels dos clubs de càmping!

Aquest any 2021, i a causa de la pandèmia, les gales de lliurament dels premis s’han realitzat de manera virtual. La de ANWB va tenir lloc a Utrecht dimecres passat 13 de gener de 2021, i la de l’ADAC el dimarts 19 de gener de 2021. Les característiques que reconeixen aquests premis és que els càmpings siguin sostenibles i estiguin conscienciats amb el medi ambient, la innovació, el màrqueting i l’accessibilitat.

Familia feliz en camping de la provincia de Tarragona

Cada club té un sistema diferent de valoració per a triar al guanyador. La ANWB tria al guanyador a partir de les opinions dels usuaris de càmping després de realitzar les seves vacances. Amb els seus comentaris i puntuacions, s’estableix el ránquing. D’altra banda, l’ADAC, valora als càmpings amb una comissió internacional formada per 40 experts del món del càmping, que visiten i avaluen als establiments.

Camping Tamarit, cada año entro los mejores campings de Europa

Els millors càmpings de Tarragona 2021

Els càmpings de la província de Tarragona amb reconeixement Top Camping 2021 per l’ANWB són:

Camping La Torre del Sol
Camping Stel Roda de Barà
Playa Montroig Camping Resort
Camping Tamarit Beach Resort
Alannia Resorts Els Prats
Camping & Resort Sangulí Salou 

T’esperem aviat als  campings de Tarragona, perquè puguis gaudir amb la teva família d’una experiència a l’aire lliure i en contacte amb la naturalesa, a la Costa Daurada o bé a les Terres de l’Ebre. Recupera el temps perdut a Campings Tarragona! 

*Coneix aquí els càmpings amb el certificat Safe Tourism, garantia d’unas vacances segures.

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *