Benvingut setembre a Campings Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Perquè encara ens queda molt d’estiu!

Donem la benvinguda al mes de setembre als Càmpings de Tarragona i això és sinònim que l’estiu encara no s’ha acabat. Encara ens queden llargues tardes assolellades, passejos vora el mar, baixades pels tobogans de les piscines i mil aventures més. Setembre és un mes ideal per a una escapada de càmping en família a la platja o a la muntanya, en un bungalow de fusta, en una moderna mobile home o bé amb la teva caravana, auto caravana o tenda.

Anar de càmping al setembre ens permet gaudir d’unes vacances a ritme slow, sense aglomeracions, a millor preu i gaudint igual com si fos juliol o agost. Els dies de càmping al setembre són sempre un bon pla per allargar l’estiu abans que els nens comencin el cole o quan ja l’hagin començat. Perquè sabem que anar de càmping recarrega les piles i ens omple d’energia abans de tornar a la rutina de cada dia.

Al mes de setembre tots els càmpings de Tarragona continuen oberts!

Camping Tamarit, cada año entro los mejores campings de Europa

A la província de Tarragona tenim més de 50 establiments de càmping on podràs gaudir d’una escapada en família a primera línia de la mar o entre muntanyes de més de 1000m d’altura. Tarragona és una província de contrastos, així doncs, pots triar el paisatge que més t’agradi per a aquestes vacances de càmping en bungalow o parcel·la a Tarragona.

Sabies que a la província de Tarragona hi ha 7 càmpings considerats com “Best Càmping d’Europa? Doncs sí, a la província de Tarragona hi ha 7 càmpings reconeguts pels principals clubs de càmping d’Europa, ANWB, ACSI, ADAC, com “Best Càmping d’Europa”. Aquesta distinció avala la qualitat i confort de les seves instal·lacions. Així mateix, la província de Tarragona és considerada com una de les millors províncies d’Europa per a anar de càmping: pel clima, per la qualitat dels establiments, per la gastronomia, la cultura i l’oferta d’oci.

 

Un altre aspecte important, i que sabem que agrada molt a les famílies, és el parc t’atraccions PortAventura, que durant el mes de setembre està obert. Una oportunitat per a passar un dia d’adrenalina en família i sense tantes cues com a l’estiu.

 

Si encara us queda una mica de temps durant la vostra escapada de càmping a Tarragona el mes de setembre, hi ha diferents esdeveniments a la província que no et pots perdre:

Costa Daurada

  • Festas Mare de Déu del Camí a Cambrils, 03.09.21
  • Concurs de Castilles d’arena a Cambrils, Platja del Regueral, 09.21
  • Festa de Jaume I, festa medieval, Salou, fins al 05/09/21
  • Concurs de Castells d’arena en Torredembarra, Platja Baix a Mar, 05/09/21
  • Festival Internacional de Música Costa Daurada a Salou, 05/09/21
  • Festas Majors de Tarragona, Santa Tecla, 23/09/21
  • Terrània, Festival Internacional de Ceràmica a Montblanc, 24/09/21

Si vols saber més informació sobre els esdeveniments en Costa Daurada durant el mes de setembre, pots consultar l’agenda aquí.

Terres de l’Ebre

  • Festas Majores de la Cinta a Tortosa, a partir del 2/09/21
  • Terres Travel Festival Films and creativity, 3/09/21
  • Concurs fotogràfico “Los quatre colors del Delta by Renault”, a Deltebre (durant tot l’any)

Si aquestes pensant en una escapada als Terres de l’Ebre durant el mes de setembre, pots conèixer més informació sobre les activitats i els esdeveniments aquí. 

Per si tot això et sembla poc, a Tarragona tenim 34 càmpings amb el segell Safe Tourism, garantia de vacances segures. Aquest segell certifica que els establiments compleixen amb totes les mesures i protocols anticovid. Descobreix quals càmpings són aquí.

Encara ens queda estiu per a gaudir de l’entorn, d’entrar en contacte amb la naturalesa, de diversió a la piscina, de ballar els balls de la minidisco, i sobretot gaudir en família! No t’ho pensis més i gaudeix d’uns dies en família en Càmpings Tarragona, perquè:  Més que mai, vida!

Troba el teu camping ideal a www.campingstarragona.es

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *