Tarifa pernocta, la tarifa reduïda per a autocaravanistes

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tarifa pernocta, la tarifa reduïda per a autocaravanistes

Si ets un amant de l’autocaravana, t’encanta viatjar i sobretot gaudir al teu ritme, això que t’explicarem t’interessa!

Ja és possible allotjar-te en un Càmping de Tarragona amb tarifa pernocta o tarifa reduïda perquè facis un STOP en el teu camí. Aquesta tarifa està pensada per a aquells viatgers que estan de pas i que accedeixen al càmping a última hora de la tarda, per a sortir primera hora del matí de l’endemà.

En la tarifa s’inclouen tots els serveis de la parcel·la: presa d’aigua, presa de llum, internet… I, durant aquesta curta estada, el càmping posa a la vostra disposició tots els seus serveis: piscina, gimnàs, bugaderia, dutxes, restaurant, spa…

Quins càmpings de Tarragona ofereixen tarifa pernocta o tarifa reduïda?

Els càmpings de Tarragona que ofereixen aquesta modalitat d’allotjament són:

Gran Tour Catalunya amb Autocaravana

A més, si esteu pensant en visitar la província de Tarragona amb la vostra autocaravana, us proposem el Gran Tour Catalunya, que recorre els principals punts d’interès a partir de diferents rutes.

Podreu visitar al vostre ritme la província de Tarragona. Veure sortir el sol a l’horitzó de la mar Mediterrània, descobrir el Delta de l’Ebre, deixar-se enamorar pels paisatges del Priorat o veure la espectaular posta de sol des de Siurana. 

Concretament, la ruta 1 i 2 del Gran Tour Catalunya en Autocaravana són les que creuen la província de Tarragona.

I si fins i tot teniu ganes de més, les següents rutes us descobriran  altres espais de les províncies de Lleida, Girona i Barcelona. No us ho perdeu!

También te puede interesar

Campings de Temporada a Tarragona

Coneix tots els campings de Tarragona que ofereixen temporada i gaudeix d’unes vacances al teu ritme a la Costa Daurada o Terres de l’Ebre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *