Triomfa aquesta Setmana Santa amb unes vacances de càmping en família

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aquest any menja’t la mona de Pasqua de càmping, perquè mola més!

Sabem que als nens els agrada anar de vacances, els agrada córrer, els agrada saltar, els agrada fer nous amics, els agrada comptar les estrelles, els agrada jugar a la pilota… en resum, que anar de càmping és el teu pla perfecte. Així que, ha arribat el moment de fer la maleta i trobar el teu càmping ideal.

Aquest any deixa’t portar per unes vacances increïbles en un entorn únic i passa una Setmana Santa diferent, entre piscines, tobogans, aire lliure, naturalesa i molta platja. Sabem que la Setmana Santa t’agrada, perquè dóna la benvinguda al calor, als passejos per la platja, al primer bany d’estiu, o a la primera floració dels nostres camps.

 

portuguese traditional Easter cake Folar on white wooden background

 

Agafa el primer broncejat en una de les nostres hamaques mentre et prens el primer granissat de l’any, veus els nens rondar mentre fan amics d’altres països i comencen a parlar les primeres paraules en anglès. Un pla perfecte que enamora a les famílies. Desestrés, calma, tranquil·litat, bon menjar, confort i 0 preocupacions.

 

De debò t’ho perdràs?

 

Els nostres càmpings ja estan amb la temporada inaugurada i t’estan esperant amb els braços oberts, a tu i a tota la teva família (mascota inclosa). Només necessites entrar en la nostra pàgina web, buscar quin t’agrada més entre les nostres 57 opcions de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre i reservar. Així de fàcil!

easter

I què fan els nostres cámpings perquè les teves vacances siguin inoblidables? Doncs un munt d’activitats i no només per als més petits de casa, sinó que per als grans també tenim un munt d’activitats. Iniciació a l’escalada, barranquisme, ciclisme, rutes a cavall, tallers d’ous de Pasqua, manualitats, tallers de cocteleria, gimcanes…

T’emociona pensar-ho, eh? Doncs imagina’t viure-ho!

 

También te puede interesar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *