5 Camping Restaurants in Tarragona met uitzicht op zee

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ontdek de campingrestaurants met uitzicht op zee

Mediterrane gastronomie is de koningin van onze keukens. In de provincie Tarragona kunt u heerlijke bereidingen proberen met producten van zeer hoge kwaliteit en KM0 variërend van rijstgerechten, fideuá, zeevruchtenschotels, gebakken vis, romesco, vis in saus… zonder de rijkdom van de 7 D.O. van wijn die bestaat in de provincie Tarragona. Een waar genot voor elk gehemelte!

We hebben je al uitgelegd dat kamperen niet meer is wat het geweest is. Kamperen staat tegenwoordig synoniem voor kwaliteit en comfort. Campings hebben hard gewerkt om te evolueren tot wat ze nu zijn: grote resorts uitgerust met alle comfort en diensten, met geweldige restaurants zodat u kunt genieten van een unieke ervaring. Zozeer zelfs dat de campings in de provincie Tarragona een Europese referentie zijn geworden, 6 van de beste campings in Europa bevinden zich in de provincie Tarragona. En onlangs, deze 2023, Camping & Resort Sangulí Salou is verkozen tot “Camping van het Jaar” door de referentie automobielclub ANWB.

Dus naar een restaurant gaan op een van de campings in Tarragona, ongeacht de camping, staat synoniem voor kwaliteit, want u vindt er gastronomische rijkdom voor de KM0-producten, comfort voor de faciliteiten, gemak en goede service. In de restaurants van de campings van Tarragona beleeft u een unieke ervaring met uw partner, met uw gezin of in groep. Je kunt zelfs feesten organiseren, want als er iets is waar we van houden, dan zijn het evenementen!

In de provincie Tarragona zijn er in totaal 54 campings, allemaal met uitstekende restaurants, maar vandaag presenteren we u 5 campingrestaurants, waar u niet alleen de heerlijke gerechten kunt proeven, maar ook kunt genieten van een avond aan zee, zelfs op dezelfde plek eten! strandzand!

Laten we beginnen!

Restaurante Gavina – Camping Gavina – Creixell

In het restaurant van Camping Gavina, gelegen aan het strand van Creixell aan de Costa Daurada, kunt u genieten van een unieke ervaring, aangezien u in de buitenruimte kunt eten op het zand van het strand.

Het restaurant is ingericht in mediterrane stijl en de buitenkant is omgeven door natuur met palmbomen en inheemse planten die het veel charme geven. In de met grote zorg bewerkte menukaart vind je bereidingen met lokale producten met tapas, vis, schaaldieren, vlees en de sterbereiding rijst. Voor de allerkleinsten is er het kindermenu.

Op zomeravonden biedt het restaurant van Camping Gavina u een avond met livemuziek en cocktails. Een perfecte combinatie om van te genieten tijdens je vakantie.

Restaurante Brisa – Camping Tamarit Beach Resort – Tamarit (Tarragona)

Op Camping Tamarit Beach Resort, een van de 6 beste campings van Europa, bevindt zich het Brisa Restaurant, direct aan het strand van Tamarit, in Tarragona – Costa Daurada, en aan de voet van het kasteel van Tamarit.

Een mediterrane gastronomische ervaring samen met de avant-garde van nieuwe culinaire technieken waarmee u kunt genieten van lokale tapas, vlees, vis, rijst en groenten. Het heeft ook een kindermenu voor de kleintjes in ons huis.

Restaurant Brisa op Camping Tamarit Beach Resort is met veel zorg ingericht en straalt gezelligheid uit. U kunt twee ruimtes onderscheiden, de binnenruimte, zeer warm en gezellig, en de buitenruimte met uitzicht op de zee en het kasteel van Tamarit. Tijdens de zomermaanden kunt u ook genieten van een diner op het terras van het restaurant met het deinen van de golven als begeleider van uw avond.

Xiringuito – Restaurante del Mar – Camping Joan – Cambrils

Camping Joan, gelegen in Cambrils, Costa Daurada, biedt ons een ervaring die verband houdt met de mediterrane gastronomie in het Xiringuito Restaurante del Mar. U kunt genieten van een gastronomische ervaring met familie of vrienden met uitzicht op het strand van Cambrils en de boulevard.

In het restaurant, ingericht met een modern en mediterraan tintje, kun je genieten van twee ruimtes. Een zeer gezellige binnenruimte en een buitenterras waar op sommige zomerse dagen live muziek is.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de keuken, presenteert het Xiringuito Restaurante del Mar op Camping Joan in Cambrils een gevarieerd menu met producten die verband houden met de zee en het land, allemaal lokaal. Het Xiringuito Restaurante del Mar neemt het hele jaar door deel aan verschillende gastronomische dagen die worden georganiseerd door het toeristenbureau van Cambrils, zoals Jornadas del Squid, Jornades del Romesco, Jonardas de la Artichoke…

Restaurante Maykao Sol Lounge Bar – Camping La Torre del Sol – Mont-roig del Camp

Restaurant Maykao Sol Lounge Bar op Camping La Torre del Sol bevindt zich in Montroig del Camp, Costa Daurada. Het is een restaurant gelegen aan het strand van Montroig del Camp waar u kunt genieten van heerlijke mediterrane gerechten en zomeravonden in het gezelschap van de zeebries.

Het is een restaurant dat een ervaring biedt in direct contact met het zand van het strand en met de muziek van de golven van de zee op de achtergrond. Een zeer rustige en vertrouwde sfeer om te genieten van uw verblijf in het restaurant.

Op het menu vindt u verschillende gerechten met 100% mediterrane producten en nabijheid tussen tapas, rijst, vis, zeevruchten, vlees, pasta… Er wordt ook een kindermenu aangeboden.

Restaurante Bama Beach Club – Camping Ampolla Playa – L’Ampolla

Restaurant Bama Beach Club bevindt zich op Camping Ampolla Playa, in l’Ampolla, Terres de l’Ebre. Het is een restaurant gelegen in de Delta de l’Ebre, een gebied met een rijke gastronomie die de mediterrane en deltakeuken combineert, waar zeevruchten de hoofdrol spelen.

Het onlangs geopende Bama Beach Club Restaurant op Camping Ampolla Playa is een zeer aangename en moderne plek, ingericht met veel comfort. In het restaurant zijn er 3 ruimtes. Een binnengedeelte, zeer ruim en met uitzicht op zee, een buitenterras met uitzicht op het zwembad van de camping en het strand, en een derde gedeelte, het bovenste terras, waar je eindeloos uitzicht hebt over de Ebro-delta en de zee. 

Het restaurant van de Bama Beach Club biedt verschillende gastronomische mogelijkheden, allemaal gelinkt aan de mediterrane gastronomie en typische Delta-gerechten. U kunt oesters uit de Ebro-delta proeven, rijst, vlees, vis, schaaldieren… Allemaal lokaal en bereid met de nieuwste gastronomische technieken.

Als je het leuk vindt wat we je hebben verteld, moet je het nu gewoon proberen! Durf de gastronomie van Camping de Tarragona te proberen. U vindt er geweldige restaurants met veel mogelijkheden om te genieten van een unieke gastronomie.

Vind uw ideale camping op www.campingstarragona.es

También te puede interesar

Tarragona campsites are sustainables

Ga kamperen en respecteer het milieu Tarragona is een provincie waar u op enkele km afstand totaal contrasterende landschappen kunt vinden, waar

Campings in de Ebro Delta

Campings in de Ebro-delta, een heel natuurlijke vakantie Het natuurpark Ebro Delta is een van de belangrijkste wetlands in Catalonië. Een natuurlijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *