Campings in de Ebro Delta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Campings in de Ebro-delta, een heel natuurlijke vakantie

Het natuurpark Ebro Delta is een van de belangrijkste wetlands in Catalonië. Een natuurlijke omgeving waar de rivier de Ebro, de grootste van Spanje, uitmondt in de Middellandse Zee. Het maakt deel uit van de biosfeerreservaten.

De rijstvelden zijn de hoofdrolspelers van de Delta, die afhankelijk van de tijd van het jaar van kleur veranderen afhankelijk van de mate van rijpheid van de oren. Elk moment heeft dus zijn eigen charme.

De Delta is een gebied dat rijk is aan de diversiteit aan vogels en trekvogels die in dit gebied hun ideale broedplaats vinden. Een plek waar flora en fauna in perfecte harmonie naast elkaar bestaan.

Delta del Ebro

Campings in de Ebro Delta

In de Ebro-delta kunt u op verschillende campings verblijven in verschillende gebieden, kies degene die u het leukst vindt.

Kamperen in de Delta doe je in een bungalow, voorzien van alle gemakken en van alle gemakken voorzien. En als je dat liever hebt, kun je ook op een camping in de Ebro-delta verblijven met een perceel, met je caravan, camper of tent. 

Als één ding bijzonder is in de Ebro-delta, dan is het wel de rust, de gastronomie die verbonden is met de traditie van rijst en de natuur.

De Delta heeft meerdere routes tussen rijstvelden waar u met uw gezin van een unieke ervaring kunt genieten. Als u denkt aan een kampeervakantie in de Ebro-delta, vergeet dan uw fiets niet!

También te puede interesar

Tarragona campsites are sustainables

Ga kamperen en respecteer het milieu Tarragona is een provincie waar u op enkele km afstand totaal contrasterende landschappen kunt vinden, waar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *