Guanya una escapada al càmping!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Càmping Montsant Park, Mucho Camping i Càmpings Tarragona et convidem a un cap de setmana al càmping Montsant Park i un val de 50 € en productes per a gaudir del càmping!
Per participar en el sorteig hauràs participar en aquest concurs a Facebook. Què has de fer? Comentar la publicació del concurs que trobaràs a la pàgina de Facebook de Càmpings Tarragona i etiquetar (amb la @ el nom i cognoms a Facebook) de la persona amb qui aniries al càmping. No t’oblidis l’etiqueta #iriadecampingcon. I recorda que per participar has de ser seguidor de les fanpage de Facebook de Càmpings Tarragona, Mucho Camping i Càmping Montsant Park!
Fins quan durarà el concurs? Pots comentar la publicació fins el proper 31 de maig. El nom del guanyador / a del concurs s’escollirà amb el sorteig dels comentaris que apareguin a la pàgina de Facebook de l’Associació de Càmpings de Tarragona i les Terres de l’Ebre. El guanyador / a aconseguirà un cap de setmana al Càmping Montsant Park, que consistirà en una estada de cap de setmana en bungalow per a un màxim de quatre persones o quatre nits en parcel·la per a un màxim de quatre persones i amb connexió a llum. L’estada serà vàlida en temporada baixa del 2016, segons el calendari del càmping i subjecte a disponibilitatEl val de 50 € serà per comprar productes per al càmping a la web de www.muchocamping.com.
Gaudeix de la primavera amb Campings Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Mucho Camping i Càmping Montsant Park 😉

El guanyador disposarà de 4 dies hàbils per acceptar el premi. En cas contrari es realitzarà un nou sorteig.

También te puede interesar

Tarragona campsites are sustainables

Ga kamperen en respecteer het milieu Tarragona is een provincie waar u op enkele km afstand totaal contrasterende landschappen kunt vinden, waar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *