Het nieuwe seizoen op de campings begint !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De wintermaanden zijn, op de campings, synoniem aan hard werken. In deze tijd worden belangrijke herstel- en onderhoudstaken uitgevoerd. Van het in perfecte staat brengen van de bungalows, tot de herindeling van de groene zones, het herstel van leidingen, de verbeteringen van de sanitaire voorzieningen en een flinke schilder beurt.

Hetgeen zwaar werk betekent, maar wij doen dit met veel plezier ! Het houdt in alles perfecte in orde te brengen, zodat we, eens temeer, ons van de beste kant laten zien. En bovendien houden we van activiteit.

En dus, voor het nieuwe seizoen dat op het punt staat te beginnen in de eerste weken van Maart, op de campings van de “Costa Daurada” en de “Terres de l’Ebre”, leggen we de laatste hand aan de grote opknapbeurt.

Vanaf dit moment, kan je genieten van de beste scenario’s die je je kan voorstellen. Want op onze campings, staan we klaar om je duizend-en-één belevenissen aan te bieden ! Van jong tot oud. Neem een kijkje op ons rooster met de opening datums, die je vindt in deze link en reserveer je plek !

We ontvangen je graag !

También te puede interesar

Tarragona campsites are sustainables

Ga kamperen en respecteer het milieu Tarragona is een provincie waar u op enkele km afstand totaal contrasterende landschappen kunt vinden, waar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *