Hondvriendelijke campings: breng de hele familie!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

 

Campings die honden toelaten worden steeds meer gevraagd, en dat is niet verwonderlijk.

Hondenbezitters weten heel goed dat hun honden deel uitmaken van de familie en een uitje is niet hetzelfde zonder hen. Daarom willen we deze post opdragen aan de harige familieleden.

Een complete lijst van campings in Tarragona die huisdieren accepteren. Plezier gegarandeerd voor iedereen!

De huisdieren vriendelijke campings hebben verschillende diensten voor uw honden om optimaal te genieten: hondenpoelen, skillparken, hondenparken en nog veel meer.

Of u nu het strand of de bergen verkiest, deze lijst geeft u een overzicht van alle campings die honden en andere huisdieren toelaten. Het moeilijkste zal zijn om te beslissen naar welke je wilt gaan!

 

Lijst van campings die honden toelaten

Campings die huisdieren accepteren op percelen

Vendrell Platja. Een camping aan zee met een strand van fijn zand en kristalhelder water.

Francàs. Een familiecamping, gelegen in een dennenbos aan de zee, met een strand van fijn zand en een prachtig klimaat

Park Platja Barà. Grote aangelegde percelen, met elektriciteit, gratis verwarmde zwembaden (26 ° C), jacuzzi en solarium.

Sirena Dorada. Relax op de in 1975 opgerichte Camping en geniet van de tennisbaan.

Creixell Strand Resort. Minstens 150 meter van een van de mooiste en ontspannende stranden van Tarragona

La Noria. Biedt u de zee, het strand, de zon en een prachtig landschap van bomen waar u kunt genieten van een onvergetelijke vakantie

Clara. Met een bevoorrechte situatie aan de kust

Santa Eulalia. Kleine en gezinsvriendelijke camping met moderne faciliteiten, om ervoor te zorgen dat uw verblijf comfortabel is.

Torre de la Mora. Uitzicht op zee op het strand van Costa Dorada met alle comfort, omgeven door groen en in een natuurlijke omgeving

Las Palmeras. Met directe toegang tot het strand vanaf de hele camping. Het beste aanbod van buitenactiviteiten in een unieke natuurlijke omgeving: wakker worden aan de kust.

Platja Larga. Een kleine camping, gelegen op een van de beste stranden in Tarragona en zeer dicht bij een van de gebieden van bijzonder natuurlijk belang bekend als het Marquesa bos.

La Siesta Resort. Gelegen in het centrum van Salou, op 5 minuten lopen van het strand van Levante en op 20 minuten lopen van Port Aventura

Sangulí Salou: De traditie en de glamour van Camping & Resort worden gecombineerd in een vakantiemodel dat iedereen leuk vindt. Het heeft een zwembad uitsluitend voor honden.

Platja Cambrils. Vakantie met uw gezin of partner; een weekend op het strand genieten van een mild klimaat en gouden zandstranden.

La Llosa. Comfort en ontspanning voor senioren; Gegarandeerd plezier voor de kleintjes. Met alle voorzieningen.

Joan Bungalow Park. Gelegen aan de kust, gericht op een familie publiek aan wie wij bieden een rustige en comfortabele omgeving.

Oasis Mar. De perfecte camping voor een aangenaam en rustig verblijf met uw gezin met een natuurlijke omgeving aan Zee.

Nautic. De beste manier om een familievakantie door te brengen, een bevoorrechte locatie aan zee, met een van de beste stranden aan de Middellandse Zee kust.

Ametlla. Gelegen aan zee op een plek van natuurlijk belang, met twee baaien kristallijn water en een perfect klimaat.

Alfacs. Geniet van een natuurlijke omgeving die allerlei nautische activiteiten beoefent. Gelegen aan de kust in een grote baai en op 5 minuten van de Ebro Delta.

Siurana. Het is gelegen aan de ingang van Siurana, een oude en charmante kleine stad aan de top van de bergen.

Poboleda. Gelegen in de regio Priorat. Een rustige camping, naast het stadscentrum waar u kunt genieten van het zingen van vogels.

Tivissa. Gelegen in de regio Ribera De Ebro, aan de voet van de bergen van deze gemeente.

Campings die huisdieren accepteren op percelen en in bungalows

Sant Salvador. Zonder de auto te moeten nemen, kunt u gaan winkelen, gaan wandelen en plezier maken. Gelegen in het centrum van het maritieme toeristische District van Coma-ruga.

Arc de Barà. vermaak, zon en plezier op onze Arc de Barà camping aan de Costa Dorada.

L’Alba. Een familiecamping met veel schaduw, gelegen in een bevoorrechte omgeving van de Costa Dorada.

Relax Sol. Ideaal voor het genieten van onze diensten, bungalows en percelen met uw huisdier. Veel plezier met je familie.

Don Quixote. Dicht bij de steden Barcelona, Tarragona, Reus, Salou en Cambrils, naast de belangrijkste attracties, PortAventura en Acueleón.

Caledonia. 800 meter van de zee en het kasteel van Tamarit. Stranden met zand en kliffen. Familie camping.

Trillas Platja Tamarit. De rustige situatie, tussen de zee en de bergen, omgeven door verschillende plaatsen van cultureel en toeristisch belang, maakt Camping Trillas Platja Tamarit de ideale plek om een familievakantie door te brengen.

Tamarit Strand Resort. Het heeft een bevoorrechte locatie met uitzicht op het strand en een Behendigheid zone voor uw huisdier en een welkomstpakket.

Las Salinas. Gelegen voor de Playa Larga van Tarragona, heeft het zeer rustige en ondiepe wateren, ideaal voor kinderen.

La Pineda de Salou. Gelegen naast Salou, aan de Costa Dorada, en op slechts 5 minuten afstand van de haven Aventura en Aquopolis parken, het is ideaal voor zijn uitzonderlijke microklimaat en strand, de perfecte plek om een leuke en dynamische vakantie door te brengen.

La Corona. Een familiecamping in het centrum van de Costa Dorada, in een uitzonderlijke omgeving in de buurt van de zee en de bergen.

Amfora dels Arcs. Het milde klimaat van de regio is ideaal om te genieten van een rust met de familie in volledig contact met de natuur het hele jaar door.

Alannia Els Prats. Deze familie camping is gelegen aan het strand. Het heeft een speciale hond SPA, ideaal voor het verwennen van uw furry vriend.

Miramar. Vintage caravans, ingericht en gepersonaliseerd in een zeer bijzondere stijl. U vindt lichtpunten, bedden, kasten, een eetkamer, een koelkast en keukengerei in alle van hen.

The Masia. Drie nieuwe zwembaden: kinderen, volwassenen en, om te zorgen voor totale ontspanning, een verwarmde met een jacuzzi, waar u kunt genieten van een ontspannen bubbelbad gedurende het hele jaar

Ampolla. Een camping met alle nodige diensten: bar, winkel, percelen met water, enz. Gelegen aan het strand, ideaal voor kinderen. U kunt hier ook genieten van watersport.

L’Aube. Aan de monding van de Ebro, volledige faciliteiten en diensten, het biedt u de mogelijkheid om te genieten van de rust met uw familie.

Eucaliptus. Een familiegerichte en rustige camping waar u kunt genieten van een unieke omgeving en de fantastische stranden van de Delta.

Cases d’Alcanar. Familie georiënteerd, vooral gekenmerkt door zijn weelderige vegetatie.

Estanyet. Een bevoorrechte situatie aan de kust tussen Catalonië en de Valenciaanse Gemeenschap. Geniet van een authentieke tuin aan zee, de rust en de vriendelijke behandeling.

Montblanc Park. Veel meer dan alleen een camping, het ligt op 30 minuten afstand van Port Aventura en 35 kilometer van het strand.

Serra de Prades Resort. Een ideale plek om te genieten van de vrije tijd van het gezin gedurende het hele jaar, gelegen in het midden van een fascinerende omgeving.

Prades Park. Gelegen in een prachtige plaats van overvloedige vegetatie, waardoor u kunt genieten van rust in een natuurlijke ruimte.

Montsant Park. Het biedt de mogelijkheid om verschillende lokale en regionale producten te proeven zoals DO Montsant wijn en Siurana olie.

Eco-camp Vinyols. Het is gelegen op een landbouwboerderij aan de Costa Dorada, tussen de zee en de bergen. U zult genieten van een gezinsvriendelijke, ecologische en ontspannende omgeving.

Port Massaluca. Het biedt complete vrijetijdsdiensten en een restaurant om te genieten van de traditionele producten van onze regio.

Terra Alta. Gezinsvriendelijke sfeer op terrassen met eeuwenoude olijfbomen. Geniet van een stijlvolle kampeerstijl.

Els Ports. Een droombestemming op een natuurlijke en unieke locatie.

Alle campings die huisdieren toelaten in bungalows hebben dieren Douches.
Niet alle campings hebben exclusieve diensten voor dieren, maar ze worden geaccepteerd als onderdeel van de familie.

Nu u weet welke van onze campings uw Huisdieren welkom heten is het tijd om in te pakken en de ervaring van kamperen met uw hondje te beleven.

Tag @campingstarragona in Instagram en we zullen de beste foto ‘ s van hondenvriendelijke campings publiceren in onze verhalen!

Geniet van een kampeerervaring!

También te puede interesar

Tarragona campsites are sustainables

Ga kamperen en respecteer het milieu Tarragona is een provincie waar u op enkele km afstand totaal contrasterende landschappen kunt vinden, waar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *